Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. iPhone 16E nin tanıtılmasını bekliyordum ve 35-40 bin TL olur diye düşünüyordum fakat öyle olmadı. Bu fiyat bandında ekran ve kamerası gerçekten inanılır gibi değil. Bu zamana kadar hep Apple tercih ettim. Gönlüm yine de Apple dese de mantığım S24+ diyor. Sizin de söylediklerinizi göz önünde bulundurarak tercihimi bu yönde kullanacağım. En son android bir telefon kullandığımda lise 2. sınıftım ve Galaxy S4 kullanıyordum. Ondan sonra iPhone 6s Plus, 8 Plus ve 11 kullandım. Şu anda 8 plus kullanıyorum ve model yükseltmeyi hiç düşünmedim. Çünkü telefonu elime günde 2 saatten fazla almıyorum (dizi,film hariç), fotoğraf,video çekmiyorum, sürekli kullandığım/takip ettiğim bir uygulama da yok. Sadece banka uygulamaları ve sosyal medya (haber vs.) için telefonu elime alıyorum. Yoksa bütçem 16 Pro Max almama da müsaade ediyor ama gösterişten uzak sade bir hayat felsefem olduğu için hiç kullanmayacağım özellikler için bir telefona o parayı vermek istemiyorum.