45.000 TL'ye RTX 5070 Ti ekran kartlı sistem için monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LeFeyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
  • Etiketler Etiketler
    oled tavsiyesi
Bütçe
45.000 TL

LeFeyn

Uzman
Herkese merhaba, 5070 Ti'lı bir sistem için 2K OLED mi, yoksa 4K OLED mi önerirsiniz? Marka/model tavsiyelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim. (@BerkayZ87 sizin de görüşünüzü almak isterim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
32" mi 27" mi düşünüyorsunuz? Ben şahsen 4K 32" OLED düşünüyorum ama 27" düşünüyorsanız 2K da keser. Şu an kullandığım monitör 2K olduğu için upgrade olsun diye 4K

4K alabilirsin. Kart üstesinden gelir. 2K kadar akıcı olmaz tabii ama zevk alacağını düşünüyorum.

@SHERLOCKED, ben de şu anda 2K IPS kullanıyorum ve sizinle aynı düşünerek 4K'ye heveslendim açıkçası. Öte yandan 5070 Ti 4K için ne kadar yeterli orası da meçhul. DLSS performance ile bir süre idare edecektir ama renklere doyalım derken grafikten olmayalım. Model tavsiyeniz var mı, siz ne almayı düşünüyorsunuz?

@GodOfWar, @RapidLemming955, model tavsiyeniz var mı?

Benim bütçem kısıtlı olduğu için 2. el bakıyordum. G81sf 32" almayı düşünüyordum ama Berkay hocam sağ olsun beni bilgilendirdikten sonra soğudum OLED bakmaktan. Muhtemelen G81sf alıp geçeceğim yine de.

Her zaman yeni çıkan en çok grafik gücü gerektiren oyunları oynamak zorunda değilsiniz. Eski de oynayın demiyorum. Birçok güzel oyunu 4K'da rahatlıkla oynarsınız.

@SHERLOCKED, Bu Gen3-4 meselesine çok takılmıyorum. Piyasada Gen4 varsa ve bütçeme uygunsa alırım açıkçası. Gen3 var Gen4'ü bekleyin falan anlamsız geliyor bana. Mantık olarak her nesil bir önceki nesilden daha iyi ve daha pahalı olmak zorunda. Gen4 çıktığında bu sefer de gen5'i bekleyin diyenler olacak. Sürekli bir bekleyiş içinde olmaktansa bütçeme uygun en iyi modeli alıp hevesim kaçmadan tadını çıkarmak istiyorum.

Gen4 27 ulaşılabilir zaten. Onda sıkıntı yok. Ama 32" gen 4'ler astronomik pahalı. Ondan moralim bozuk

Gen4 27 ulaşılabilir zaten. Onda sıkıntı yok. Ama 32" gen 4'ler astronomik pahalı. Ondan moralim bozuk

Onu ben de fark ettim o yüzden boyut olarak 27" e kaydım gibi ama 4K 27" de çok hoş olmaz gibi düşünüyorum. Öte yandan o kadar ütopik fiyatlara da çıkamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…