2 ay önce aldım sıfır telibion saticisindan şimdi içini açamam garanti devre dışı kalir garantiye versem 1 ay ne yapacağım her gün işim var bilgisayarla ekran kartı 67 derece yukte hotshop 90 normal mi bilmiyorum güç kaynağı önerir misiniz i5-14400F RX 7600 XT 32 GB RAM 6 ARGB kasa fani ana kara bağlı Thermalright digital ekran USB kablosu bunlar var oyunda bir de takılma oluyor bütün her şeyi test ettim.
Hotspot 98 derece olmuş, bu esnada GPU 67 vran 84 derece, GPU iyi ama hotspot ve vram fazla.
Sİzin PSU'nun 12v kanalının 11.6V'a düştüğünü, ekran kartının hotspot sıcaklığının da 98 derece olduğunu servise bildirip destek almanız lazım, sıfır sistemde neden cebinizden para harcayacaksınız, garantili sistem.
Hotspot 98 derece olmuş, bu esnada GPU 67 vran 84 derece, GPU iyi ama hotspot ve VRAM fazla.
Sizin PSU'nun 12v kanalının 11.6V'a düştüğünü, ekran kartının hotspot sıcaklığının da 98 derece olduğunu servise bildirip destek almanız lazım, sıfır sistemde neden cebinizden para harcayacaksınız, garantili sistem.