A akif42 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Beğeniler 106 25 Kasım 2025 #1 Ev ve oyun sistemim için yüksek hızlı bir CAT8 Ethernet kablosu almak istiyorum, aklımda bu model var. Özellikle: 40 Gbps'e kadar destek veren. Düşük gecikmeli. Sağlam ve uzun ömürlü. Tercihen esnek ve kısa 25-60 cm aralığı. Hangi markaları önerirsiniz? Hangi modeller gerçekten performanslı ve fiyat/performans olarak mantıklı? Bütçem maksimum 450 TL.
Ev ve oyun sistemim için yüksek hızlı bir CAT8 Ethernet kablosu almak istiyorum, aklımda bu model var. Özellikle: 40 Gbps'e kadar destek veren. Düşük gecikmeli. Sağlam ve uzun ömürlü. Tercihen esnek ve kısa 25-60 cm aralığı. Hangi markaları önerirsiniz? Hangi modeller gerçekten performanslı ve fiyat/performans olarak mantıklı? Bütçem maksimum 450 TL.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.063 Çözümler 9 Beğeniler 1.981 Yer İstanbul 25 Kasım 2025 #2 UGREEN ve KabelDirekt markalarını öneririm ama bütçeniz Cat8 kablo için çok yetersiz.
cr0xip Uzman Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 409 Çözümler 5 Beğeniler 275 25 Kasım 2025 #3 akif42 dedi: Ev ve oyun sistemim için yüksek hızlı bir CAT8 Ethernet kablosu almak istiyorum, aklımda bu model var. Özellikle: 40 Gbps'e kadar destek veren. Düşük gecikmeli. Sağlam ve uzun ömürlü. Tercihen esnek ve kısa 25-60 cm aralığı. Hangi markaları önerirsiniz? Hangi modeller gerçekten performanslı ve fiyat/performans olarak mantıklı? Bütçem maksimum 450 TL. Genişletmek için tıkla... Ugreen'i öneririm, kullandım. Bunu alabilirsiniz. Her dediğinizi karşılıyor bütçe olarakta, kumaş kablo bir de boyutu yazmıyor ama max 3 metredir. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2025
akif42 dedi: Ev ve oyun sistemim için yüksek hızlı bir CAT8 Ethernet kablosu almak istiyorum, aklımda bu model var. Özellikle: 40 Gbps'e kadar destek veren. Düşük gecikmeli. Sağlam ve uzun ömürlü. Tercihen esnek ve kısa 25-60 cm aralığı. Hangi markaları önerirsiniz? Hangi modeller gerçekten performanslı ve fiyat/performans olarak mantıklı? Bütçem maksimum 450 TL. Genişletmek için tıkla... Ugreen'i öneririm, kullandım. Bunu alabilirsiniz. Her dediğinizi karşılıyor bütçe olarakta, kumaş kablo bir de boyutu yazmıyor ama max 3 metredir.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.063 Çözümler 9 Beğeniler 1.981 Yer İstanbul 25 Kasım 2025 #4 cr0xip dedi: Ugreen'i öneririm, kullandım. Bunu alabilirsiniz. Her dediğinizi karşılıyor bütçe olarakta, kumaş kablo bir de boyutu yazmıyor ama max 3 metredir. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar düşmüş mü ya? CAT8 kablo daha pahalıydı en son baktığımda bende alayım bari Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2025
cr0xip dedi: Ugreen'i öneririm, kullandım. Bunu alabilirsiniz. Her dediğinizi karşılıyor bütçe olarakta, kumaş kablo bir de boyutu yazmıyor ama max 3 metredir. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar düşmüş mü ya? CAT8 kablo daha pahalıydı en son baktığımda bende alayım bari
cr0xip Uzman Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 409 Çözümler 5 Beğeniler 275 25 Kasım 2025 #5 xsharke dedi: Fiyatlar düşmüş mü ya? CAT8 kablo daha pahalıydı en son baktığımda bende alayım bari Genişletmek için tıkla... Evet satıcı AMAZON. Bir de alanlar 3 metre geldi demiş ek bilgi gördüm sonradan, uyguna geliyor baya. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2025
xsharke dedi: Fiyatlar düşmüş mü ya? CAT8 kablo daha pahalıydı en son baktığımda bende alayım bari Genişletmek için tıkla... Evet satıcı AMAZON. Bir de alanlar 3 metre geldi demiş ek bilgi gördüm sonradan, uyguna geliyor baya.
KS KS A akif42 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Beğeniler 106 25 Kasım 2025 #6 cr0xip dedi: Ugreen'i öneririm, kullandım. Bunu alabilirsiniz. Her dediğinizi karşılıyor bütçe olarak da, kumaş kablo bir de boyutu yazmıyor ama Max 3 metredir. Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim hocam teşekkürler.
cr0xip dedi: Ugreen'i öneririm, kullandım. Bunu alabilirsiniz. Her dediğinizi karşılıyor bütçe olarak da, kumaş kablo bir de boyutu yazmıyor ama Max 3 metredir. Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim hocam teşekkürler.