45000 TL telefon önerisi

Bütçe
45000 TL
S24+, fiyatlandırmasından ötürü Ultra modelinden çok çok daha ucuz ve ondan pek geri kalır yanı yok. Başka cihazlarla işiniz olmasın derim çünkü Plus'ın karşısında pek rekabetçi değiller.

@Oreki ikisi arasinda bir kazanan secmek kolay degil ama benim S24+ secme sebeplerim baslica sunlar:

- Bu sene CPU'da saglam gelisme yasandi. S23 serisine gore %40 civari guc artisi gorduk. Hatta Android camiasi Apple'in yongalarini MC puaninda bu sene yakalamayi basardi. Normalde farkla zayif kaliyorlardi.
  • S24 serisinde sogutmalar da kayda deger sekilde buyudu.
  • S23'lerin almadigi dort Android surumunu de alacak olmasi,
  • S23 Ultra'nin 8/256 GB versiyonu 45K fiyatina satilirken S24+ 12/256 GB 39K fiyatinda.
  • Normalde deginmeyecektim ama 2400'un Ray Tracing performansini da es gecmek istemiyorum. Sorun ise mobil camiasi henuz bunun icin yeterli destek saglamiyor. Hizla gelistigini baz alirsak gelecege yatirim diye bundan da bahsetmek istedim. Aralarindaki fark cok ciddi. Az da olsa daha guclu GPU'ya da sahip ayni zamanda.

Biliyorum cogunluk performans odakli lakin nesilden nesile en buyuk gelismeler de SoC uzerinden oluyor artik. Panel ve batarya noktalarinda yakin cihazlar zaten.

S23 Ultra'nin gozumdeki elde tutulur yani kamera paketi. Gerek ana kamerasinin hala en tepe cihazlarla kapismasi, gerek telefoto kamerasinin kabiliyetleriyle (100x dijital, 10x optik) can alici bir cihaz oldugu kesin.

Premium hissiyat S23 Ultra almak için nedenlerden bir tanesi olabilir mi?
Premium hissiyat noktasinda goze carpan bir sey oldugunu dusunmuyorum sahsen. Sadece S23 Ultra'da curved ekran var ki ben sevmiyorum. S24 Ultra'daki sekli daha hosuma gidiyor. Oznel bir nokta oldugu icin konu aliciya kalmis.

Bana S24+'in %92'ye yakin ekran/govde orani da cok cazip geliyor mesela.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt