450NK alınır mı?

Efe684

Çalışkan
Merhaba,

Aktif olarak Voge R125 kullanıcısıyım. ABS, sıvı soğutma sistemi, MT-25’e yakın lastik ebatları ve stok LED aydınlatmalarıyla oldukça hoş bir motosiklet.

Şu ana kadar 13.000 km kullandım; katalizör ve stop lambası kroniği dışında ciddi bir sorun yaşamadım.

Artık motorumu değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum. Naked motosiklet kullandığım için bu tarzın rahatlığına alıştım, bu yüzden racing yerine yine naked tercih etmeyi planlıyorum.

Piyasayı araştırdığımda CFMOTO 450NK dikkatimi çeken modellerden biri oldu. CFMOTO markasını çoğumuz 250NK gibi modellerle tanıyoruz ancak 250NK ile 450NK arasında ciddi bir kalite farkı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden 450NK bana daha cazip geliyor.

Genelde Çin markaları arasında Voge tarafına daha yakınım. Ancak Voge 525R modelinde, benim R125'teki ekranın aynısını kullanmaları ve motorun erken kesiciye girmesi gibi nedenlerden dolayı pek hoşuma gitmedi. Ayrıca piyasada da çok yaygın görünmüyor.

Öte yandan CFMOTO’nun 450MT modeliyle 85.000 km üzeri kullanım yapanları da gördüm, bu da marka hakkında olumlu bir izlenim oluşturdu bende.

2-3 ay içinde motor almayı planlıyorum. Şu an beni kararsız bırakan nokta, CFMOTO tercih etmek ve alternatif olarak KTM Duke 390 düşünmek. Ancak Duke 390’ın tek silindir olması kafamda soru işareti oluşturuyor.

450NK hakkında yaptığım araştırmalarda ise belirgin bir kronik soruna rastlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya biraz da çift silindir istiyorum tek silindirin o sesi ve titreşimi bilemiyorum.
450NK güzeldir artçı olarak deneyimledim torku gidişi müthiş. Duke 390 çok dolu ve güzel motordur kolay kolay elinizde kalmaz sanayilik işide çıkmaz şehir içi motoru tam. Ama titreşimi var düşük devirlerde olmasa da devir yükseldikçe onu hissediyorsunuz özellikle ayak kısmında. Bir işe girersem nasip olursa bende NK450 düşünüyorum.

Bu arada kronik sorunlara gelirsek motoru sürekli redline sürmezseniz hiç bir motor sorun çıkarmaz. Motoru motor gibi sürün o zaman hiç bir motorsiklet sorun çıkarmaz.

Evet bence de haklısın
Bende haftaya işe geri dönüyorum (kuryelik) biraz paramızı biriktirelim.

2.el falan alma muhabbetleri nasıl oluyor bılmıyorum taksıtle falan.

Veya fuzul ev falan öyle yerlerden alsam daha mı mantıklı acaba bilemedim.

2.el taksit işi nasıl işliyor bilmiyorum taksitle almanı önermem. Paranı denkleştirip alman daha yerinde bir haraket olur hocam.

CB 500F veya CB 500 hornet bakmanı öneririm, yanlışım yoksa yakın fiyatlara bulunabiliyor.
KTM uzun zamandır alt segment tüm motorlarını Bajaj'a yaptırıyor, avusturya değil hindistan.
Sırf KTM yazdığı için o paralar verilmez.
Normal şartlarda bu motor orjinal KTM olsaydı kesinlikle parçası yok derdim, lakin Bajaj olduğundan muhtemelen vardır.

Ayrıca hangi marka modeli alırsan al, öncesinde her zaman parça bulunabilirliğine ve fiyatlarına bakman lazım.
Atıyorum Nk 450 ile kaza yaptın kırıldı motor, yetkili servis sana 5 ayda gelecek derse ne yapacaksın mesela?

2.el taksit işi nasıl işliyor bilmiyorum taksitle almanı önermem. Paranı denkleştirip alman daha yerinde bir hareket olur hocam.

Yani öyle tabii daha iyi olur ama denkleştirememe gibi durumum var bu yaz almak istiyorum kredi çeksem çok faiz var bilemiyorum kararsız kaldım birilerine sorup öğrenmem gerekiyor.

Bende voge R125 var hocam 2023MODEl 24çıkışlı 2025YILInda 2.el aldım voge Türkiye'de yeni bir marka.

İnternetten voge R125 parça yazıp parçalara bakıp öyle aldım şu anda bu motorla kaza yaptım grenajları sıfır topladım 4-5bin civarı ödedim.

450nk içinde baktığımda vardı.

KTM Duke 390 güzel olsa da para sıkıntısı yaşayan çok kişi var. 450nk çift silindir ve çok güzel bir motor. Sorun çıkardığında sövmeyeceksen ve parça bekleyecek sabrın varsa tavsiye ederim. Ben R250'den kaynaklı Çinli markalara çok sövdüm ve dominar 400 ug aldım.

Bende voge R125 var bu hafta içinde satıyorum. 13000km de.
Tüm parçaları internette mevcut.
Servisten Bala'ta istemiştim 1ay bekletmişti onun yerine gidip internetten aldım 2-3gün içerisinde taktım.

Aynı şekilde 450nk parçaları da mevcut.
Kendi motor dükkanı olan bir tanıdığım var hep ona götürüyorum o hallediyor.

Çift silindir olması daha ucuz olması vs açısından daha tatmin edici geliyor.
Ve güç açısından vs daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…