45k Telefon Önerisi

Hestla

Çalışkan
Herkese selam 45k bütçem var, yenilenmiş telefon almayacağım, aklıma takılan modeller şunlar; iPhone 13 Pro-iPhone 14 Pro, S24+, S25. Bu modeller arasında kaldım. Tek ve en önemli önceliğim ekran kalitesinin iyi olması, dizi film vs izliyorum ve bir de Instagram'a hikaye ya da fotoğraf atma kısmında en iyisini istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim? (İphone'ları ikinci el fiyat olarak baz aldım, Samsung'lar sıfır fiyatı)

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 ya da S24+ al. Eğer takas desteğine vereceğin bir telefonun varsa S25+.

24 ve 25 aynı panel materyalini kullanıyor, DXOMark'ı aşırı baz almayın bu konularda.

24 ve 25 aynı panel materyalini kullanıyor, DXOMark'ı aşırı baz almayın bu konularda.
Materyalden cok test sonuclarina bakiyorum ben. DxOMark'in kamera testleri ne kadar vasat olsada panel testleri basarilidir. Ben baz almaya devam edecegim o yuzden.

24 ve 25 aynı panel materyalini kullanıyor, DxOMark'ı aşırı baz almayın bu konularda.

Hocam baktığımda ekran olarak Samsung serisi gerçekten önde fakat birkaç inceleme videosunda Samsung'un sosyal medyada hala geride olduğunu gördüm bu aklımı karıştırıyor yani hala Instagram'da stabil ve kaliteli fotoğraflar çeken iPhone sadece bu konudan dolayı Samsung düşündürüyor yoksa pil ve ekran konusunda Samsung her türlü daha üstün bana göre de.

Samsung'un Meta ile anlasmasi var. Ben S23 kullaniyorum. Almadan once Instagram hesabima baglanip Story ve post atmistim. Kalitesinden memnun kalinca aldim. Ha Samsung almissin ha Apple. Ikiside guzel ceker. Siz dijital medya tuketeceginiz icin Samsung alin ama. Apple panel konusunda Samsung'un gerisinde. Gecebilecegini de sanmiyorum.

@Hestla hangi telefondan gecis yapmayi dusunuyorsunuz?

İkinci el olarak bütçemin yettikleri 13 Pro'ya da 14 Pro sıfır olarak bütçemin yettiği modeller S24+ S25.

Teşekkür ederim bu attığınmız sitede S24+ modelini göremedim sıralamada acaba Türkiye'ye özel ürün falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…