45k Telefon Önerisi

13 Pro'nun bu kıyaslamaya zaten girmemesi gerekiyor, onu eledik. Ayrıca sıfır cihaz başka ikinci el başka ki alacağınız 14 Pro en aşağı 1 sene kullanılmış olacak. S24+ ve S25 güzel seçenekler. S25 128 GB olarak 46 bine, 256 olarak 49 bine samsungun sitesinde satılıyor. Ayrıca Buds3 Pro, Watch7 44 mm ve S24 256 gb alırsanız 47 bine veriyor çok çok iyi fiyat. S24+ 256 alırsanız da 54 bin TL'ye bu üçlü satılıyor. Aklınızda olsun.

14 Pro S24/24 Plus'tan iyi de değil ayrıca.

iphone 11 kullanıyorum
Cag atlarsin Samsung'a gecersen. O kadar soyluyorum. iPhone 11 LCD 60 HZ ekran kullaniyor. Gunumuz icin eski bir teknoloji kullaniyor. Hepsiburada eskiyi yenile kampanyasindan yararlanabilirsin. En iyi teklifi orasi veriyor bence. Benim S23'e 30 bin TL teklif ediyorlar S25 karsiliginda mesela.

S24'e kaç veriyorlar? 30 bin çok iyiymiş.

Bende çok sıkıldım artık 11'den çentik kalınlığı olsun ekranda kocaman çentik olması olsun yapay zekanın yapayının bile olmaması artık gerçekten çok sıktı eski telefon biliyorum fakat bu kadar düz kalas bir telefon tanımı olacak olsa iPhone 11 diye söylerdim

Fiyatları çok güzel ve yanındaki ürünler de cabası ikinci el pil ömrü %85 olan 1-2 yıllık kullanılmış telefon yerine sanırım 0 bir Samsung daha mantıklı gelmeye başladı şu an gözüme

Bakayim geri donecegim.

Hocam peki sizce S24+ mı daha mantıklı olur yoksa düz S25 mi birinde Samsung Exynos 2400 diğerinde Qualcomm Snapdragon 8 Elite var fakat S24+ ın ekran kalitesi ve pili daha iyi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…