Batarya omrunden sikayetciydin sanirim. Ayni cihaz batarya omru olarak. Ya 16 Pro'yu tut ya da 17 Pro Max ile flagship Android'ler arasinda bir secim yap. 17 Pro batarya omru icin alinacak bir cihaz degil.
Batarya omrunden sikayetciydin sanirim. Ayni cihaz batarya omru olarak. Ya 16 Pro'yu tut ya da 17 Pro Max ile flagship Android'ler arasinda bir secim yap. 17 Pro batarya omru icin alinacak bir cihaz degil.
Telefonumdan memnunum, tek sorunu hafıza ama o da henüz bir sorun değil benim için; fakat son dönemlerde yeni sorun çıktı: batarya.
17 Pro alırsam 2 yıl garantili yeni cihaz ve 256 GB hafıza olmuş olacak ama arada fark çok fazla, onu ben de biliyorum ama Android'e dönmek istemiyorum çünkü Android tarafı benim kullanışım açısından bir tık bana yetersiz kalıyor.
Hocam, ederse en fazla 70.000 belki eder ama 70.000 altına çok ilan var. Telefon temiz, bilmiyorum bu niye böyle oldu. Ben bu cihazı 73.000'e aldım ama aldığımın altında kaldı. 2. el piyasası normalde bir iPhone üstüne yeni nesil çıktığında yine de 2. el fiyatı satıl fiyatının altında kalmıyordu. 16 serisi bir garip.
Telefonumdan memnunum, tek sorunu hafıza ama o da henüz bir sorun değil benim için; fakat son dönemlerde yeni sorun çıktı: batarya.
17 Pro alırsam 2 yıl garantili yeni cihaz ve 256 GB hafıza olmuş olacak ama arada fark çok fazla, onu ben de biliyorum ama Android'e dönmek istemiyorum çünkü Android tarafı benim kullanışım açısından bir tık bana yetersiz kalıyor.
O zaman ya 16 Pro'yla yola devam ya da 17 PM bakin. Baska bir alternatifiniz pek yok gibi. Cunku 17 Pro ile 16 Pro benzer sonuclar veriyor gunluk kullanimda. Para israfi.
@i5 7500F, cok da detayli bakmadim, emin konusmayayim ama goz ucu baktigimda 70-75K civari ilanlar boldu. Ona guvenerek demistim. Yine de @Simon 'in dedigi gibi bataryada kayda deger bir gelisme yasama ihtimaliniz dusuk. Kalan ozellikler bakimindan bile 46K fazladan vermek mantikli gelmiyor bana.