46.000 TL'ye ikinci el iPhone 16 Pro Max Çöl Titanyum alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Roex

Uzman
Selamün aleyküm. 46.000 TL fiyata iPhone 16 Pro Max Çöl Titanyum bir telefon buldum. 2 aylık cihaz, çizik veya darbe yokmuş. Kutu mevcut ama kablosu yok. A3296 model numarasına sahip ve devir sayısı 65. Bu cihazı alırken nelere dikkat etmeliyim? Acil olarak dönüş yaparsanız çok sevinirim.

Laptopun varsa almaya laptop ile git 3uTools tarzı araçlarla değişen var mı kontrol et. Ekstra olarak basit kontrollerde var Face ID, True Tone gibi şeyleri kontrol edebilirsin. Özellikle cihazın ayarlarına girip IMEI'yi sorgula.

Hocam 3utools ile kontrol etme şansım yok laptopum yok maalesef

Hocam 3uTools ile kontrol etme şansım yok laptopum yok maalesef.

Hakkında bölümünden basit bir bilinmeyen parça kontrolü yapılabilir. Satıcıda kontrol etmek için var mı diye sorabilirsiniz veya buluşma alanında bir esnafa.

Hakkında bölümünden basit bir bilinmeyen parça kontrolü yapılabilir. Satıcıda kontrol etmek için var mı diye sorabilirsiniz veya buluşma alanında bir esnafa.
Adama birkaç şey sordum biraz sinirlendirdim herhalde gel bak al dedi

Adama birkaç şey sordum biraz sinirlendirdim herhalde gel bak al dedi.

Test etmeden almayın sizi aceleye düşürüp kilitlemeyi de deniyor olabilir ben olsam bir şekilde tam kontrol yaparım.

Cihaz yurt dışı cihazıdır zatende çalıntı ihtimaline karşı yapılması mantıklı.

Cihaz bypass edilmiş olabilir. iCloud çıkış yaptıktan sonra sıfırlayın satıcının yanında. iCloud istiyor mu istemiyor mu diye bakın.

Cihaz bypass edilmiş olabilir. iCloud çıkış yaptıktan sonra sıfırlayın satıcının yanında. iCloud istiyor mu istemiyor mu diye bakın.
Hocam kutusu mevcut ve Google haritalar yorulmalarında hiç bir sorun gözükmüyor ebrar iletişim ataşehir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…