Ailen internetten almaya guvenmiyorsa fazladan 10-15K vermeye de razi olacak o zaman. 2025 yilinda intertten urun almaya guvenmiyorum ne demek. Bu parayi su cihazlara verecegime gariban doyurup hayir duasi alirim acikcasi.
Maalesef hocam çok isterdim 5050 laptop. Sizin tercihiniz ne olurdu illa tercih yapsanız anlattığınıza göre Excalibur veya Victus sanırım anakart yakmaktan iyidir.
Maalesef hocam çok isterdim 5050 laptop. Sizin tercihiniz ne olurdu illa tercih yapsanız anlattığınıza göre Excalibur veya Victus sanırım anakart yakmaktan iyidir.
Ailen internetten almaya guvenmiyorsa fazladan 10-15k vermeye de razi olacak o zaman. 2025 yilinda intertten ürün almaya guvenmiyorum ne demek. Bu parayi su cihazlara verecegime gariban doyurup hayir duasi alirim açıkçası.
Bende de aynı bilgisayardan var, çok şükür sorunsuz kullanıyorum 8 aydır. Eğer masaüstü toplama imkanınız varsa tabiki masaüstü derim. Ben bu bilgisayarı tavsiye ediyorum, yinede siz düşünün, araştırın ve önerilen bilgisayarlardan kafanıza yatanı alın.
Bende de aynı bilgisayardan var, çok şükür sorunsuz kullanıyorum 8 aydır. Eğer masaüstü toplama imkanınız varsa tabiki masaüstü derim. Ben bu bilgisayarı tavsiye ediyorum, yinede siz düşünün, araştırın ve önerilen bilgisayarlardan kafanıza yatanı alın.