Henkai

Yetkin
Sosyal Locası
Merhaba, İncehesap'ta Gaming Gecesi indirimlerinden böyle bir sistem satın aldım. Anakartta 2 adet M.2 slotu olması benim işime oldukça yaradı. Parça kalitesinin de orta segment için iyi olduğunu düşünüyorum. Ekstra olarak 1TB M.2 SSD satın alacağım sisteme. Kule tipi soğutucu dahil sistem bana aşağıdaki fiyata geldi. Sizce doğru bir tercih mi yaptım? Fikirlerinizi bekliyorum.

114584.webp

Merhaba, İncehesap'ta Gaming Gecesi indirimlerinden böyle bir sistem satın aldım. Anakartta 2 adet M.2 slotu olması benim işime oldukça yaradı. Parça kalitesinin de orta segment için iyi olduğunu düşünüyorum. Ekstra olarak 1TB M.2 SSD satın alacağım sisteme. Kule tipi soğutucu dahil sistem bana aşağıdaki fiyata geldi. Sizce doğru bir tercih mi yaptım? Fikirlerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 253485
Maksimum bütçe doğrultusunda biraz güncelleme yaparım ben olsam.

MAX bütçe doğrultusunda biraz güncelleme yaparım ben olsam
SSD okuma ve yazma hızı biraz düşük gibi geldi bana. Onun dışında bence bu fiyata iyi.
Şu anda elimde 15.000 TL kaldı, kalan bütçeyle SSD almayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda da 16GB RAM ekleyebilirim. Başka önereceğiniz bir şey varsa onu da düşünebilirim.