Elektronik 4K 160Hz Fast IPS Monitör ₺16.499! ASUS ROG STRIX XG27UCS

VA'dan OLED'e geçince eşekten inip ata binmiş gibi olursunuz. Ben LG VA'dan LG IPS'e geçtim o bile gözle görülür fark yarattı.
Hangi VA'dan hangi OLED'e geçtiğiniz de önemli bu noktada hocam, çok kaliteli bir VA'dan OLED'e geçmek ile aşırı kalitesiz bir VA'dan OLED'e geçmek aynı şey değil tabii ki. LG VA'dan LG IPS diye belirtmeniz güzel olmuş.

Biraz bekleyeceksiniz. Bir de woled yerine qd-OLED daha iyi olabilir özellikle metinlerle uğraşıyorsanız.

Benim için 2 tane program var biri Blender diğeri simlab. İkisi de modelleme programları. En iyi renkleri görüntüyü almam lazım iş anlamında.

@Recep Baltaş hocam MSI ile ASUS 31 inç 4K ülkeye geliyor. Geldiği gibi stok bitiyor hem de 70 bin TL'den. Almayı düşünsek bile stok kalmıyor.

OLED olanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için 2 tane program var biri Blender diğeri simlab. İkisi de modelleme programları. En iyi renkleri görüntüyü almam lazım iş anlamında.

@Recep Baltaş hocam MSI ile ASUS 31 inç 4K ülkeye geliyor. Geldiği gibi stok bitiyor hem de 70 bin TL'den. Almayı düşünsek bile stok kalmıyor.

OLED olanlar.
Bu sene bol bol stok olur diye düşünüyorum.

Video açıklamasında bölümleri eklerken bir hata olmuş sanırsam hocam söylemeden edemeyeceğim :D

1720108168419.webp

Monitör güzel ama ne olursa olsun 16.500 TL verilmez, yanlış anlamayın kalitesiz diye demiyorum, Recep baltaş paylaştıysa zaten kaliteli bir şeydir ama isterse dünyanın en iyi monitörü olsun 16.500 TL bana çok fazla geldi, o fiyatın 2 katına zaten RTX 4060 lı sistemler var, yine tercih meselesi ben olsam parayı başka şeye harcarım.

Monitör güzel ama ne olursa olsun 16.500 TL verilmez, yanlış anlamayın kalitesiz diye demiyorum, Recep Baltaş paylaştıysa zaten kaliteli bir şeydir ama isterse dünyanın en iyi monitörü olsun 16.500 TL bana çok fazla geldi, o fiyatın 2 katına zaten RTX 4060'lı sistemler var, yine tercih meselesi ben olsam parayı başka şeye harcarım.

4K 160 Hz'i RTX 4060 veremiyor zaten dostum. 4080 bile bazen veremeyebiliyor o çözünürlükte o FPS'yi. Bu monitör zaten 4080, 4090 sistemleri olan arkadaşlar için. Artı olarak bu fiyattan 2-3 bin lira üzerine RTX 4060 sistemler var, 2 katı değil :)

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt