Merhaba. Sistemi LG OLED TV'ye HDMI ile bağlamayı düşünüyorum. 4K ultra ayarlar için RTX 5090'lı sistem önerir misiniz? (Toplama veya hazır sistem olabilir. İncehesap veya Gaming.gen.tr'den olması önceliğim.)
Ben de hazır sistem almanı tavsiye etmem açıkçası. Kendin tek tek indirim bekleyip almak daha iyi, bugün Cuma 22.00'da İncehesap gaming gecesi göz gezdirebilirsin mesela. @yellowred
Merhaba. Sistemi LG OLED TV'ye HDMI ile bağlamayı düşünüyorum. 4K ultra ayarlar için RTX 5090'lı sistem önerir misiniz? (Toplama veya hazır sistem olabilir. İncehesap veya Gaming.gen.tr'den olması önceliğim.)
Seç beğen al, hepsi güzel derlenmiş sistemler, bunlar varken hazır sisteme yanaşılmaz bile. Senin 150K'ya topladığını adamlar 200K+'ya satıyor. Bir de kendin toplama keyfini kaçırıyorsun. Az çok deneyim varsa kendin toplaman gerek bu tarz üst sistemleri @yellowred
Hazır sistem firmaları avantajlı olacağı yerde dükkan kirasını sana ödetiyor, adamların dükkan kirasına destek olmak istersen o başka tabi. Esnafı desteklemek lazım, hazır sistem mantık dışı bir hal aldı günümüzde. Farkında olmadan alıyor çoğu kişi, piyasa hesabı yapmadan balıklama atlamak iyi değil.
Hazır sistem firmaları avantajlı olacağı yerde dükkan kirasını sana ödetiyor, adamların dükkan kirasına destek olmak istersen o başka tabi. Esnafı desteklemek lazım, hazır sistem mantık dışı bir hal aldı günümüzde. Farkında olmadan alıyor çoğu kişi, piyasa hesabı yapmadan balıklama atlamak iyi değil.
Bu konuda @Ayhan Dönmez 'in dediklerine katılıyorum. Zorda kalmadıkça balıklama şekilde hazır sistem alınmamalı. Özellikle bu fiyatlarda olan sistemlerin tek tek toplanmasından yanayım bende. Hem fiyat avantajının olmaması sebebiyle hem de o zevki almak amacıyla.