5.000-6.000 TL bütçeye Samsung telefon için kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
5.000-6.000 TL
Sesi %40'dan fazla oldugunda verir tahminimce. Her ozelligini kontrol edersin uygulamasini indirdigin gibi. Tus atama, uygulama destegi vs. Ayrica Buds3 serisinde konfor sorunu yasayan insanlar fazla.
Peki bütçe 7000-8000 olursa daha iyi alternatifleri var mı?

Yok. Bir tik iyisi AirPods Pro 3. O da 14K.
Huawei olan modeli alacağım o zaman teşekkürler. Son olarak Huawei ürünü hiç kullanmadım, bir sorun olduğunda yardımcı oluyorlar mı veya iletişime geçebileceğim birisi var mı Samsung Türkiye gibi. Ek olarak uygulama indirmeden Huawei kulaklığın özelliklerini kullanabilir miyim? Direkt telefonda olunca daha kullanışlı oluyor çünkü.

@25457, en kötü biriyle dışarıya yüzde kaçtan itibaren ses veriyor denersiniz hocam.
Sesi çok açmam o zaman hocam fakat benim için tek sorun Huawei kulaklığı Samsung telefonla güzel kullanabilir miyim?

Rica ederim. Huawei Türkiye gayet iyi servis olarak. Deneyimim yok ama Samsung'dan iyi olduklari kesin benim nebzimce. Uygulama indirmek zorundasin ek ozellikleri kullanabilmek icin. Telefonun icine gomulu olarak gelmiyor cunku.

Rica ederim. Huawei Türkiye gayet iyi servis olarak. Deneyimim yok ama Samsung'dan iyi olduklari kesin benim nebzimce. Uygulama indirmek zorundasin ek ozellikleri kullanabilmek icin. Telefonun icine gomulu olarak gelmiyor cunku.

Aynı zamanda One UI 8 ile birlikte Samsung'a neredeyse gömülü olarak geldi desek yeridir. Önceden uygulama indirtiyordu.

Sesi %40'dan fazla oldugunda verir tahminimce. Her ozelligini kontrol edersin uygulamasini indirdigin gibi. Tus atama, uygulama destegi vs. Ayrica Buds3 serisinde konfor sorunu yasayan insanlar fazla.
Çok doğru bir söylem, sesi dışarıya veriyor.

Buds3 kullanıyorum, kulağınıza tam olarak alışana kadar işkenceden de öte bir deneyim. O 3 ay içinde depresif düşüncelere dalıyorsunuz.

Hangi kulaklığı tercih ettiniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…