Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Şu anki piyasaya bakınca bu bütçede en mantıklısı Gtx 1070 bence.
Hocam rx6600'e bütçeyi zorlarsanız daha iyi olur, sarı sitede 7000 civarlarına ilan var pazarlık ile alınabilir.Açıkçası aklımda 6.000 TL'ye çıkıp 6600 almak vardı ama piyasa 2 ayda bayağı değişmiş. Uygun fiyatlı bir şey bulabilirsem 6.000 TL'ye de alabilirim, ne önerirsiniz?
Birkaç tane güzel 5700 de buldum ama anladığım kadarıyla forumda pek önerilmemiş, sen ne dersin?Şu anki piyasaya bakınca bu bütçede en mantıklısı Gtx 1070 bence.
Konuştuğum kişiler 7,5'dan 1 lira aşağı inmemeye yeminlilerdi sanırsam, ya da bana öyle denk geldi. Biraz daha araştırayım o zamanHocam rx6600'e bütçeyi zorlarsanız daha iyi olur, sarı sitede 7000 civarlarına ilan var pazarlık ile alınabilir.
5000 serisi ilk çıktığında fazla sorunluydu. Şu an belki düzelmiş olabilir, bilmiyorum. Bir diğer konu ise 5700 gibi kartlar miningciler için en iyi kartlardı. Miningten cılkı cıkmamış 5700 yoktur piyasada bence. Ayrıca 5700 ile 1070 arasında öyle çok uçurum farklar da yok. Her ne kadar daha eski de olsa 1070'in baş ağrıtmayacağına eminim. Ben halen 980 kullanıyorum mesela bir kere bile sorun çıkarmadı şu ana kadar.Birkaç tane güzel 5700 de buldum ama anladığım kadarıyla forumda pek önerilmemiş, sen ne dersin?
5000 serisi ilk çıktığında fazla sorunluydu. Şu an belki düzelmiş olabilir, bilmiyorum. Bir diğer konu ise 5700 gibi kartlar miningciler için en iyi kartlardı. Miningten cılkı cıkmamış 5700 yoktur piyasada bence. Ayrıca 5700 ile 1070 arasında öyle çok uçurum farklar da yok. Her ne kadar daha eski de olsa 1070'in baş ağrıtmayacağına eminim. Ben halen 980 kullanıyorum mesela bir kere bile sorun çıkarmadı şu ana kadar.
Anladım, bilgilendirdiğin için sağ ol. 5700'e düşersem detaylı sorgulayıp araştırmak lazım neyse ben 1070'lere de bakayım o zaman sağ ol.
Facebook'tan bakarsanız daha iyi Sahibinden'de ölü piyasa. Belki 5000'e RX 6600 bulunabilir, ben 4700 liraya almadığıma pişmanım.
Küçük şehirdeyim maalesef, fb marketinde de pg gibi seçenekler olmuyor sanırsam. Harici olarak bir de Letgo'ya bakıyorum. Başka da bilmiyorum zaten. Öneri için sağ ol.