S semozin Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 116 Çözümler 1 Beğeniler 20 8 Ekim 2025 #1 Merhaba, Eşime sistem diziyorum, ben sıkı bir FPS oyuncusuyum eşim ise singleplayer oyunlarla haşır neşir. Kablosuz ve beyaz olacak. Logitech G435 aldık fakat hiç beğenmedik, sürekli dongledan kompalar ve SE problemi yaşadık. Kaliteli ve yukarıdaki kriterlerde ne önerirsiniz? Bütçe: 5.000 TL.
Merhaba, Eşime sistem diziyorum, ben sıkı bir FPS oyuncusuyum eşim ise singleplayer oyunlarla haşır neşir. Kablosuz ve beyaz olacak. Logitech G435 aldık fakat hiç beğenmedik, sürekli dongledan kompalar ve SE problemi yaşadık. Kaliteli ve yukarıdaki kriterlerde ne önerirsiniz? Bütçe: 5.000 TL.
zqrba Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 110 Çözümler 2 Beğeniler 30 8 Ekim 2025 #2 semozin dedi: Merhaba, Eşime sistem diziyorum, ben sıkı bir FPS oyuncusuyum eşim ise singleplayer oyunlarla haşır neşir. Kablosuz ve beyaz olacak. Logitech G435 aldık fakat hiç beğenmedik, sürekli dongledan kompalar ve SE problemi yaşadık. Kaliteli ve yukarıdaki kriterlerde ne önerirsiniz? Bütçe: 5.000 TL. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Arctics Nova 5 şu anda Amazon'da 5900 ona bakabilirsiniz.
semozin dedi: Merhaba, Eşime sistem diziyorum, ben sıkı bir FPS oyuncusuyum eşim ise singleplayer oyunlarla haşır neşir. Kablosuz ve beyaz olacak. Logitech G435 aldık fakat hiç beğenmedik, sürekli dongledan kompalar ve SE problemi yaşadık. Kaliteli ve yukarıdaki kriterlerde ne önerirsiniz? Bütçe: 5.000 TL. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Arctics Nova 5 şu anda Amazon'da 5900 ona bakabilirsiniz.