Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Marangoza yaptırmak daha sağlıklı olabilir hazır masalar dandik olur genelde.
Oğuzhan7
Çalışkan
Hocam bir daha marangoza yaptırıcak değilim. Hazır masa bakıyorum.Marangoza yaptırmak daha sağlıklı olabilir hazır masalar dandik olur genelde.
erdym
Üstün
Hocam bir daha marangoza yaptıracak değilim. Hazır masa bakıyorum.
Hazır masaların çoğu suntalam oluyor ve o bütçeden ya 2 katı ucuz ya da pahalı ama suntalam olan masalar çıkıyor. Koçtaş gibi bir yerden masif alıp ayak takabilirsiniz çok daha sağlam olur.
Oğuzhan7
Çalışkan
Koçtaşta bir şey bulamadım da bunlar nasıldır?Hazır masaların çoğu suntalam oluyor ve o bütçeden ya 2 katı ucuz ya da pahalı ama suntalam olan masalar çıkıyor. Koçtaş gibi bir yerden masif alıp ayak takabilirsiniz çok daha sağlam olur.
1.80 kalın tabla veya masa bulsam direkt alacamda bulamadım.
Rani HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit
HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası ile kendinize konforlu bir oyun alanı yaratabilirsiniz! Detaylı bilgi ve fiyatlar için hemen tıklayın!
www.rani.com.tr
Alabilirsin gayet sağlam. Pazaryerlerinde indirim olabilir bir bak.
Oğuzhan7
Çalışkan
Hocam güzel fakat düz tablalı bakıyorum. Bunu bulabildim:Almak için çalışıp fıtık olduğum masam.![]()
Rani HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit
HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası ile kendinize konforlu bir oyun alanı yaratabilirsiniz! Detaylı bilgi ve fiyatlar için hemen tıklayın!www.rani.com.tr
Alabilirsin gayet sağlam. Pazaryerlerinde indirim olabilir bir bak.
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Beyaz
erdym
Üstün
Hocam güzel fakat düz tablalı bakıyorum. Bunu bulabildim:
![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Beyazwww.ceramical.com.tr
https://www.ikea.com.tr/urun/jarstorp-beyaz-laminat-186x2-8-cm-tezgah-10589650 bakabilirsin en azından kalın bir suntalam senin attığın firma genelde 18mm yapıyor bunlar 28mm. IKEA'da ekstra ayak alıp takdırabilirsin. Tipini sevmezsen ekbacken daha güzel bence ama daha pahalı. Boy olarak da en son aldığın parçayı istediğin boyda kestirebiliyordun IKEA'larda.
Hocam genelde adi malzeme oluyor onlar tabii fiyatına göre.Hocam güzel fakat düz tablalı bakıyorum. Bunu bulabildim:
![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Beyazwww.ceramical.com.tr
Evet illa hazır alınacaksa ikea en iyisi.https://www.ikea.com.tr/urun/jarstorp-beyaz-laminat-186x2-8-cm-tezgah-10589650 bakabilirsin en azından kalın bir suntalam senin attığın firma genelde 18mm yapıyor bunlar 28mm. IKEA'da ekstra ayak alıp takdırabilirsin. Tipini sevmezsen ekbacken daha güzel bence ama daha pahalı. Boy olarak da en son aldığın parçayı istediğin boyda kestirebiliyordun IKEA'larda.