Birkaç yerde okudum bu fiyat bandında AOC'un 24G42E modelini önermişler. Monitör konusunda 0 bilgiye sahibim. Sizce iyi bir seçim mi olur benim için? Yoksa yönelebileceğim daha iyi alternatifleri var mıdır?
Birkaç yerde okudum bu fiyat bandında AOC'un 24G42E modelini önermişler. Monitör konusunda 0 bilgiye sahibim. Sizce iyi bir seçim mi olur benim için? Yoksa yönelebileceğim daha iyi alternatifleri var mıdır?
2K olani Q27G42XE fakat 9K fiyati var. Aradaki 4.000 TL fark 1440p olmazsa olmaz degil ise degmez. Ayrica monitorler direkt olarak "2K olani varsa" seklinde kiyaslanamaz cunku panel farkliligi var. Serinin 1080p modeli iyi olup 1440p modeli iyi olmayabilir.
AOC önerenler iyi de, diğer arkadaşlar monitör den anlamıyorum diyen arkadaş dan daha bilgisiz .d Yanlış anlamayın sadece gözlemlediğimi söyledim.
Bu arada 1 2k fazla verip de 24 inç de 1080p de asus tuf gaming modellerine de bakabilirsin. Yaklaşık 1 sene kadar kullandım güzel cihazdır. IPS tarafında ki monitörlerin kalitesi gerçekten güzel. bir bakın derim.
AOC önerenler iyi de, diğer arkadaşlar monitörden anlamıyorum diyen arkadaşdan daha bilgisiz. D yanlış anlamayın sadece gözlemlediğimi söyledim.
Bu arada 1 2K fazla verip de 24 inç de 1080p de ASUS TUF gaming modellerine de bakabilirsin. Yaklaşık 1 sene kadar kullandım güzel cihazdır. IPS tarafında ki monitörlerin kalitesi gerçekten güzel. Bir bakın derim.
Burada öneren arkadaşların yazdıklarından bilgisiz oldukları sonucuna nasıl vardınız?
Konu sahibi 5K bütçe sunmuş insanlar ona göre cevap vermiş. Siz ise 1-2K fazla ver şunu al diyorsun. Konu sahibi 6-8k arasi fiyat verseydi burada ki insanlarda ona göre tavsiye verirdi.
AOC önerenler iyi de, diğer arkadaşlar monitör den anlamıyorum diyen arkadaş dan daha bilgisiz .d Yanlış anlamayın sadece gözlemlediğimi söyledim.
Bu arada 1 2k fazla verip de 24 inç de 1080p de asus tuf gaming modellerine de bakabilirsin. Yaklaşık 1 sene kadar kullandım güzel cihazdır. IPS tarafında ki monitörlerin kalitesi gerçekten güzel. bir bakın derim.