Zeitnot 1 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.398 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta Bugün 13:20 #1 ATK önermeyin, sonu iyi olmuyor. Sorunsuz ve dayanıklı olsun, yüksek bütçede performanslar benzer zaten yok; Ultra Max sensör falan takmıyorum. Dayanıklı olmazsa infazı geliyor.
ATK önermeyin, sonu iyi olmuyor. Sorunsuz ve dayanıklı olsun, yüksek bütçede performanslar benzer zaten yok; Ultra Max sensör falan takmıyorum. Dayanıklı olmazsa infazı geliyor.
Rhodes 98 Saygın Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.392 Çözümler 169 Beğeniler 13.830 Yer United Kingdom Bugün 13:23 #2 Ne kadar dayanikli olmali? Askeri duzey?
KS KS Zeitnot 1 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.398 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta Bugün 13:23 #3 Rhodes dedi: Ne kadar dayanikli olmali? Askeri duzey? Genişletmek için tıkla... Fareyi masanın köşesine vurmama dayanmalı ve fırlatmaya dayanıklı olmalı.
Rhodes dedi: Ne kadar dayanikli olmali? Askeri duzey? Genişletmek için tıkla... Fareyi masanın köşesine vurmama dayanmalı ve fırlatmaya dayanıklı olmalı.
Rhodes 98 Saygın Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.392 Çözümler 169 Beğeniler 13.830 Yer United Kingdom Bugün 13:24 #4 Henuz oyle bir fare oldugunu sanmiyorum piyasada. Belki kalip ile demir dokum fare yaptirirsaniz...
KS KS Zeitnot 1 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.398 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta Bugün 13:24 #5 Rhodes dedi: Henuz oyle bir fare oldugunu sanmiyorum piyasada. Genişletmek için tıkla... Vurmam o zaman, ATK A9 Air gibi takılma yapmasın, bin tane sorunu çıkmasın yeter.
Rhodes dedi: Henuz oyle bir fare oldugunu sanmiyorum piyasada. Genişletmek için tıkla... Vurmam o zaman, ATK A9 Air gibi takılma yapmasın, bin tane sorunu çıkmasın yeter.
SF26 98 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Çözümler 21 Beğeniler 8.846 Bugün 13:24 #6 Sana magnezyum-karbon fiber veya şu WL'in Beast G serisi gibi lazım. Sky Ghost-Beast G bak. Zeitnot dedi: Vurmam o zaman, ATK A9 Air gibi takılma yapmasın, bin tane sorunu çıkmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Mouse'u fırlatırsan mouse algılamalarda sorun çıkarır babacım.
Sana magnezyum-karbon fiber veya şu WL'in Beast G serisi gibi lazım. Sky Ghost-Beast G bak. Zeitnot dedi: Vurmam o zaman, ATK A9 Air gibi takılma yapmasın, bin tane sorunu çıkmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Mouse'u fırlatırsan mouse algılamalarda sorun çıkarır babacım.
Swas07 4 Becerikli Katılım 30 Mayıs 2026 Mesajlar 143 Beğeniler 94 Yer Shimosuwa Bugün 13:25 #7 Zeitnot dedi: Vurmam o zaman, ATK A9 Air gibi takılma yapmasın, bin tane sorunu çıkmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Beast G Medium/Max alınabilir.
Zeitnot dedi: Vurmam o zaman, ATK A9 Air gibi takılma yapmasın, bin tane sorunu çıkmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Beast G Medium/Max alınabilir.
KS KS Zeitnot 1 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.398 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta Bugün 13:25 #8 SF26 dedi: Sana magnezyum-karbon fiber veya şu WL'in Beast G serisi gibi lazım. Sky Ghost-Beast G bak. Fareyi fırlatırsan mouse algılamalarda sorun çıkarır babacım. Genişletmek için tıkla... Çıkardıktan sonra fırlatıldı, bence sorun yok yani. Yavaşlıyordu hızlanıyordu falan.
SF26 dedi: Sana magnezyum-karbon fiber veya şu WL'in Beast G serisi gibi lazım. Sky Ghost-Beast G bak. Fareyi fırlatırsan mouse algılamalarda sorun çıkarır babacım. Genişletmek için tıkla... Çıkardıktan sonra fırlatıldı, bence sorun yok yani. Yavaşlıyordu hızlanıyordu falan.
SF26 98 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Çözümler 21 Beğeniler 8.846 Bugün 13:27 #9 Zeitnot dedi: Çıkardıktan sonra fırlatıldı, bence sorun yok yani. Yavaşlıyordu hızlanıyordu falan. Genişletmek için tıkla... Sana denk gelmiş olabilir.
Zeitnot dedi: Çıkardıktan sonra fırlatıldı, bence sorun yok yani. Yavaşlıyordu hızlanıyordu falan. Genişletmek için tıkla... Sana denk gelmiş olabilir.
KS KS Zeitnot 1 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.398 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta Bugün 13:27 #10 SF26 dedi: Sana denk gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Tekerleği falan da sorunluydu iade kabul etmediler bende infaz ettim, dışı ay gibi parlayan Helios 2 ile mouse arıyorum.
SF26 dedi: Sana denk gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Tekerleği falan da sorunluydu iade kabul etmediler bende infaz ettim, dışı ay gibi parlayan Helios 2 ile mouse arıyorum.