KS KS Zeitnot 1 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.399 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta Dün 22:55 #31 Arkadaşlar. Bir şey fark ettim, Helios 2 kullanıyorum ve sebepsiz kontrollü geliyor ATK A9 Air'dan sonra, Helios 2 gibi bir şey önerir misiniz?
Arkadaşlar. Bir şey fark ettim, Helios 2 kullanıyorum ve sebepsiz kontrollü geliyor ATK A9 Air'dan sonra, Helios 2 gibi bir şey önerir misiniz?
Geraltın kılıcı 84 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.833 Çözümler 19 Beğeniler 3.882 Yer Cintra 41 dakika önce #32 Zeitnot dedi: Arkadaşlar. Bir şey fark ettim, Helios 2 kullanıyorum ve sebepsiz kontrollü geliyor ATK A9 Air'dan sonra, Helios 2 gibi bir şey önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kıtlamayacağınızdan eminsek var ama infaz edersiniz bence. Bütçe arttırmak lazım.
Zeitnot dedi: Arkadaşlar. Bir şey fark ettim, Helios 2 kullanıyorum ve sebepsiz kontrollü geliyor ATK A9 Air'dan sonra, Helios 2 gibi bir şey önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kıtlamayacağınızdan eminsek var ama infaz edersiniz bence. Bütçe arttırmak lazım.