5.000 TL bütçede kronik sorunu olmayan monitör önerisi

Bütçe
5000

Styxrage

Uzman
Geçen hafta abim için 7500F + 5060Ti sistem aldık, monitörümüz eksik. 5000 TL gibi bir bütçe belirledik, 1080P ve akıcılık için minimum 120-144Hz tazeleme hızı başta olmak üzere mümkünse pivot ve hoparlörü olan, abimi uzun süre idare edebilecek bir monitör lazım. Aklımda olan, çok bilinen modelleri aşağıya bırakıyorum. Her türlü yoruma ve öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evia'nın fiyatı tuzlu, G244F E2 ise giriş seviye bir monitör.
R24e ve 244F arasından 244F'yi öneririm.

@Styxrage, pivot şartsa R24e tek seçenek zaten.

Bu ihtimaller arasından son karar olarak hangisi hocalarım? LG hakkında yükseklik ayarı kötü, alçalmıyor deniliyor. Yeşil forumda Philips kullanan 2 kişi panel sorunu yaşamış. Diğer modeller hakkında tam bilgim yok, Lenovo, LG ve MSI düşünüyorum şu anlık.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama, işten güçten abim daha alamamış monitörü. Şimdi aradı beni, hangisi dersen onu alıcam şimdi at alıyım dedi. Size sormak istediğim 2 şey var;

R24e baktım, 5950TL olan satıcıda stok bitmiş gözüküyor. Ondan sonraki en ucuz satıcı da 6800TL'den koymuş ama o satıcı da pek güvenilir durmuyor, fiyat 7K üzerine çıkıyor bu modelde. Pivot olarak alternatif önerebileceğiniz model var mı?

Asansörsüz olsun derse MSI 244F mi yoksa 2000TL daha ucuz olan, Hepsiburada satıcılı KTC H25T7 mi alınması daha mantıklı olur?

Asansörsüz olsun derse MSI 244F mi yoksa 2000TL daha ucuz olan, Hepsiburada satıcılı KTC H25T7 mi alınması daha mantıklı olur?

@Styxrage, 244F tabii ki.

244F için bu şekilde monitör kolu alabilirsiniz. https://share.google/4d8JkWFrZZp77Agc3

Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer diyorsanız MSI diyeyim hocam. Ayrıca benim de aklımda F80 vardı ama evde küçük çocuk olduğu için sabit bir masa ayarlayamadı henüz kendine, o yüzden sıcak bakmadı monitör koluna ama yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…