Evet, takılma sorunu var.
Herkese iyi sosyaller, 23 Eylül'de Wraith'ten ATK A9 mouse sipariş verdim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Neredeyse 1 haftadır FPS oyunlarındayken takılmalar yaşıyorum. Misal veriyorum Valorant'ta fareyi sağa çevirmek isterken oyun içerisinde aimim sabit kalıyor veya fareyi çevirdiğimden...
Herkese selamlar. 2 gün önce ATK Dragonfly A9 Plus aldım ve forumlarda okuduğum kadarıyla başkalarında da mevcut olan "mouse takılma" sorununu ben de yaşadım. Çözüm olarak da genelde yeni bir mouse pad gerektiği, çünkü bu mouse'un mouse pad seçtiğini söylemişlerdi. Bu çözüm işe yarayacaktır...
Başlıkta da belirttiğim gibi mouse çift tıklıyor. Ama hep değil ara sıra. Çift tıklama gecikmesini 15e kadar düşürdüm biraz düzeldi gibi ama tam düzelmedi daha alalı 1 hafta anca oldu bunun bir çözümü var mı?
Merhaba, bugün A9 Plus aldım. Şarjı 85-90 şu an ama takılma sorunu var. Driver yüklemedim herhangi bir.
Mouse alalı 2 gün oluyor. Bazen ufak kasma, takılma hissi oluşuyor gibi hissettiriyor. Yazdım, modem falan dediler. Ne yapabilirim?
atk dragonfly a9 pro aldım bugün elime ulaştı voyundayken takılma oluyor 4k hz de kullanıyorum fakat gene aynı sorun doungle uzak mesafede değil 1 metre var yok arasında şarjıda var bilen birisi yardımcı olursa sevinirim mouse ayarında uzak mesafe gibi bi ayar vardı doungle uzakta olsa bile...
Sadece birkaç tanesini attım. Google'da aratarak daha çok konuya bakabilirsiniz. Kendimde yaşadım takılma sorununu. Ondan sonra Superlight X2 geçtim onda da bağlantı sürekli kopuyordu. Şu an F1 V2 kullanıyorum, memnunum.