Bütçe
5.000 TL
Hocam mesajlarınızı okudum fakat şu an Wraith sitesinde Type-C hali yok. Yani buna DAC almam gerekiyor fakat Wraith sitesinde NK1 falan hepsinin stoğu bitmiş. DAC olarak ne önerebilirsiniz?

Kefine Klean ve Red Lion arasında hangisini tercih edersiniz? Red Lion için DAC gerekiyor. Dün önerdikleriniz stokta yok. Yeni bir öneriniz var mıdır?
Klean tercih ederim ikisi arasindan.

Fifine için biraz kullanıcı yorumu yapar mısınız ? Ayrıca neden TANGZU Wan'er S.G II Red Lion tercih ettiniz ? Rengini belirtmişsiniz. Renkler arasında bir performans farklılığı var mı ?
Mikrofon gerçekten çok iyi. Tak-çalıştır konusunda bence rakipsiz. Red Lion modeli diğer modellere göre daha güçlü baslara ve daha yumuşak tizlere sahip.

Ek olarak TANGZU için masaüstü kullanımında uzatma kablosu kesinlikle gerekiyor. Kendi kablosu kısa kalıyor.

Mikrofon gerçekten çok iyi. Tak-çalıştır konusunda bence rakipsiz. Red Lion modeli diğer modellere göre daha güçlü baslara ve daha yumuşak tizlere sahip.

Ek olarak TANGZU için masaüstü kullanımında uzatma kablosu kesinlikle gerekiyor. Kendi kablosu kısa kalıyor.

Uzatma işini ne gibi cihazlarla performans kaybı olmadan çözebiliriz?

Kulaklıkta DAC yoksa ve DAC alacaksanız Nice HCK almayın. Bir çok kez parazit ve dip ses sorunu yaşayan duydum.

Bu model daha iyi:

Benim önerim Kefine Klean, Fifine mikrofon ve bu DAC olur. Apple DAC alsanız da işinizi görür ama Avrupa/TR'de satılan versiyonlar pek güçlü değil (yine de çoğu IEM'i rahatlıkla besler) ve Android'de kullanacaksanız ekstra ayarlamalar gerekiyor.

Kulaklıkta DAC yoksa ve DAC alacaksanız Nice HCK almayın. Bir çok kez parazit ve dip ses sorunu yaşayan duydum.

Bu model daha iyi:

Benim önerim Kefine Klean, Fifine mikrofon ve bu DAC olur. Apple DAC alsanız da işinizi görür ama Avrupa/TR'de satılan versiyonlar pek güçlü değil (yine de çoğu IEM'i rahatlıkla besler) ve Android'de kullanacaksanız ekstra ayarlamalar gerekiyor.
Aynı dac amp kombosunun rebrandingi klasse. Nicehck kötü klasse iyi değil. Bu kombo kötü qc sound floor, ile meşhur zaten. Risk aynı

ayrıca 2500 liralık kulaklık için 1kya CX31993+MAX97220 almaya gerek yok.

Aynı DAC AMP kombosunun rebrandingi klasse. Nicehck kötü klasse iyi değil. Bu kombo kötü qc sound floor, ile meşhur zaten. Risk aynı.

Ayrıca 2500 liralık kulaklık için 1kya CX31993+Max97220 almaya gerek yok.

Red Lion ve Kefine Klean stoğu tükenmiş. Başka bir öneriniz var mıdır? Ayrıca DAC için çok bilgili değilim Apple DAC yeterli gelebilirse onu tercih ederim. Çok da matah şeyler yapmayacağım. Fakat kulaklık için bir öneri ya da dediğiniz güzel bir kombo varsa bu fiyat bantlarında önerinizi beklerim.

Kulaklıkta DAC yoksa ve DAC alacaksanız Nice HCK almayın. Birçok kez parazit ve dip ses sorunu yaşayan duydum.

Bu model daha iyi:

Size de sormak isterim Kefine Klean stoğu tükenmiş. Matah şeyler yapmayacağımdan kaynaklı kaliteli bir deneyim için tercih etmeye çalışıyorum bu ürünleri. Fakat bütçe olarak bu bantlarda dolaşmalıyım. Başka kulaklık öneriniz var mıdır?

Red Lion ve Kefine Klean stoğu tükenmiş. Başka bir öneriniz var mıdır? Ayrıca DAC için çok bilgili değilim Apple DAC yeterli gelebilirse onu tercih ederim. Çok da matah şeyler yapmayacağım. Fakat kulaklık için bir öneri ya da dediğiniz güzel bir kombo varsa bu fiyat bantlarında önerinizi beklerim.

Size de sormak isterim Kefine Klean stoğu tükenmiş. Matah şeyler yapmayacağımdan kaynaklı kaliteli bir deneyim için tercih etmeye çalışıyorum bu ürünleri. Fakat bütçe olarak bu bantlarda dolaşmalıyım. Başka kulaklık öneriniz var mıdır?
Stok beklemeni öneririm. Çok fazla seçenek yok şu an. Cadenza 2 öneriyorum 3k ve altına ama sen beğenmedin sanırım

Cadenza 2 önermemişsiniz. Şu an ilk defa gördüm. Kontrol edip bakacağım çok teşekkürler.
Çok konu açılıyor, başkasıyla karıştırmışım. Şu an detaylı yazamıyorum eski mesajlarıma bakarsanız cadenza 2 ile ilgili yorumlarım ve diğer modellerle kıyaslamalarım var.