Kral ben de vaktinde kullandım o flagship klavyeleri. SteelSeries, ASUS, Logitech, Razer. Yıllar öncebilir misin bilmiyorum Apex M800 vardı SteelSeries'in flagship klavyesi, yıllarca kullandım ben onu. Onu da insanlar 20 sene gider taş gibi klavye, her şeyi de son teknoloji diye alıyorlardı. Sonradan fark edildi ki kullanılan keycapler kronik sorunlu, kırılıyor ve bulamıyorsun. Switchleri elbet sorun çıkarıyor ve yerine yenisini bulamıyorsun. Başına bir şey gelse çöp oluyor klavye tamamen.
Bu da böyle bir şey değil, ROG ekipmanlardan fersah fersah pahalı klavyeler var. Alamadıklarından değil, insanlar artık böyle cihazlar istemediklerinden almıyorlar. Yukarıdaki mesajlarında önerilen MCHOSE klavye senin ROG'den pahalı mesela, ne alakası var şimdi alamamak ile?
Onun kalitesini de başka klavyede bulurum. Metal kasalı seramik keycapli klavyeler var, ROG dediğin abs plastik.
O garanti de klavye üretim hatalı çıkarsa diye, kaldı ki 2 yıl dediğin nedir? Benim klavyemin pil süresi 2 yıl öyle düşün