5.000 TL bütçeye oyun için sessiz mekanik klavye önerisi

Bütçe
5.000 TL
Kral ben de vaktinde kullandım o flagship klavyeleri. Steelseries, Asus, Logitech, Razer. Yıllar önce bilir misin bilmiyorum Apex M800 vardı Steelseriesin flagship klavyesi, yıllarca kullandım ben onu. Onu da insanlar 20 sene gider taş gibi klavye, her şeyi de son teknoloji diye alıyorlardı. Sonradan fark edildi ki kullanılan keycapler kronik sorunlu, kırılıyor ve bulamıyorsun. Switchleri elbet sorun çıkarıyor ve yerine yenisini bulamıyorsun. Başına bir şey gelse çöp oluyor klavye tamamen.

Bugün bu klavyelerde switch bozulsa yenisini takarsın, kasa kırılsa başka kasa alırsın, PCB yi ortadan ikiye ayır git switchlerini keycaplerini başka PCBye diz ertesi gün devam et. Günümüzde bu klavyeler bu yüzden daha yaygın. Hem daha dayanıklı, hem standart olduğundan parçasını buluyorsun, hem istediğin gibi özelleştirebiliyorsun hem de üstünde ROG, Razer yazmadığından daha uyguna daha iyi cihazlar alıyorsun.

hatta birçok kişi alamıyor bile ROG ekipmanları
Bu da böyle bir şey değil, ROG ekipmanlardan fersah fersah pahalı klavyeler var. Alamadıklarından değil, insanlar artık böyle cihazlar istemediklerinden almıyorlar. Yukarıdaki mesajlarında önerilen MChose klavye senin ROG'den pahalı mesela, ne alakası var şimdi alamamak ile?

bunun kalitesini önerdiğin hiçbir klavyede bulamazsın nasıl emin konuşuyorsun diyorsan kullanman lazım.
Onun kalitesini de başka klavyede bulurum. Metal kasalı seramik keycapli klavyeler var, ROG dediğin ABS plastik.

Nasıl kullandığına bağlı bozuluyorsa birebir değişim garantili oluyor 2 yıl.
O garanti de klavye üretim hatalı çıkarsa diye, kaldı ki 2 yıl dediğin nedir? Benim klavyemin pil süresi 2 yıl öyle düşün

SteelSeries ile ASUS aynı mı? 5 6 sene bozulmuyor switchleri 100 milyon tıklama ömrünü nasıl bitirmeyi düşünüyorsun? Daha bir şey demeyeceğim ROG fanboyu değilim ona bakarsan dediğin Çinli klavyelerin neredeyse hepsi yazılım sorunlu g helperdan kontrol edebiliyorsun bu klavyeyi. İsteyen ne istiyorsa onu alsın ama 10 MCHOSE 1 ROG etmez.

Konuyu kirletmeyeceğim daha fazla konu sahibi bana almıyor klavyeyi bu konuda tartışmak istiyosan git konu aç beni etiketle.

SteelSeries ile ASUS aynı mı?
Doğru, değil. Biri bilgisayar parçası üreticisi, sonradan ekipman işinde para var diye girdi. Diğeri ekipman üreticisi.

Konuyu kirletmeyeceğim daha fazla konu sahibi bana almıyor klavyeyi bu konuda tartışmak istiyosan git konu aç beni etiketle.
Tartışacak da bir şey yok, siz üsteliyorsunuz gereksiz yere. Klavye iyi mi, evet. Kötü diyen de olmadı zaten. Ama alınır mı, bence alınmaz. Sizce alınırsa başka, burada insanlara bildiğimiz kadarıyla fikir vermeye çalışıyoruz. Konu sahibi de okur, bakar, der ki bu adamın dediği mantıklı ben bunu alacağım.

Yok sana bir şey demedim genel olarak konustum fark ettiğim bir şeydi. O dediğin olaya kimse müdahale edemez dediğim şeyle söylediğin şey alakasız neyse iyi forumlar.
Hocamlarım, daha fazla gereksiz tartışmaya girmeyelim. İkinize de önerileriniz için teşekkürler, iyi forumlar.

Hocamlarım, daha fazla gereksiz tartışmaya girmeyelim. İkinize de önerileriniz için teşekkürler, iyi forumlar.
Hocam benim mesaj alıntısını sil istersen, modlar kaldırmışlar o mesajı da sonra sorun olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…