KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 1 Şubat 2026 #11 21312 dedi: @Alparow, klavye seçimi güzel, mouse tutuş şeklin nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bazen claw bazen palm oluyor. 31006 dedi: Trendyol yerine Wraith e-sports'tan baksak sizin için bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Trendyol zorunlu hocam. Aslında mouse olarak aula SC680'i beğendim ancak beyaz rengi aşırı pahalı pembe ile buz maviside yakışırmı bilmiyorum.
21312 dedi: @Alparow, klavye seçimi güzel, mouse tutuş şeklin nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bazen claw bazen palm oluyor. 31006 dedi: Trendyol yerine Wraith e-sports'tan baksak sizin için bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Trendyol zorunlu hocam. Aslında mouse olarak aula SC680'i beğendim ancak beyaz rengi aşırı pahalı pembe ile buz maviside yakışırmı bilmiyorum.
2 21312 Uzman Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 1.759 Çözümler 6 Beğeniler 5.351 1 Şubat 2026 #12 Alparow dedi: Hocam bazen claw bazen palm oluyor. Trendyol zorunlu hocam. Aslında mouse olarak aula SC680'i beğendim ancak beyaz rengi aşırı pahalı pembe ile buz maviside yakışırmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pembe modeli sırıtmazsa en iyi tercih olur.
Alparow dedi: Hocam bazen claw bazen palm oluyor. Trendyol zorunlu hocam. Aslında mouse olarak aula SC680'i beğendim ancak beyaz rengi aşırı pahalı pembe ile buz maviside yakışırmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pembe modeli sırıtmazsa en iyi tercih olur.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 1 Şubat 2026 #13 21312 dedi: Pembe modeli sırıtmazsa en iyi tercih olur. Genişletmek için tıkla... Benim korkumda o işte yakışırmı buz mavisi ile.
21312 dedi: Pembe modeli sırıtmazsa en iyi tercih olur. Genişletmek için tıkla... Benim korkumda o işte yakışırmı buz mavisi ile.