5.000 TL civarı sapsız TWS önerisi

Bütçe
5.000 TL

Heisenberg

Üstün
Merhaba.

Daha önce 2 tane Buds FE kullandım. Geçtiğimiz günlerde yeni bir kulaklık arayışına girip P31i aldım ama kulağımda duruşuna bir türlü alışamadım. Sapsız yuvarlak tasarımda 5.000 TL civarında yeni bir kulaklık arıyorum. Bas-tiz dengesine önem verdiğimi söyleyebilirim, kullandığım kulaklıklarda ekolayzer ayarı yaparken bunu farkettim. @Simon

Teşekkürler.

AirPods 4 ANC almak isterdim ama oldukça pahalı. Geri kalan saplılar hoşuma gitmiyor.

Ben de düz AirPods 4 var dehşet kulaklık ya. Kullandığım en konforlu kulaklık zaten direkt. ANC senin için çok önemli mi ve hangi modu önemli mesela.

Ben de düz AirPods 4 var dehşet kulaklık ya. Kullandığım en konforlu kulaklık zaten direkt. ANC senin için çok önemli mi ve hangi modu önemli mesela.
Şu anlık evde olduğum için ANC ihtiyacım olmasa da üniversiteye geçtiğimde toplu taşıma kullanırken lazım olacak.

Saplı ama Huawei freebuds neo'ya bir bakmanı öneririm. Çok kısaltmışlar sapı

Şu anlık evde olduğum için ANC ihtiyacım olmasa da üniversiteye geçtiğimde toplu taşıma kullanırken lazım olacak.

Şeffaf mod gereksinimi hiç olmuyor ya ondan dedim, sadece gürültü engelleme yok diyebilirim yani. Hangi ses seviyesinde müzik dinlediğine bağlı gürültü engelleme isteği değişir tabii. Telefonun iPhone ise her türlü al derim ANC olmasa bile. Ama iPhone kullanmıyorsan keyfine göre zaten.

Hocam neymiş bu böyle ya titanyum falan.

Bunun görüntüsünü beğenemedim nedense fazla ayrıntılı. Alternatif var mı? Soundcore A40 nasıldır?

Şu an farklı bir noktadayım zaten ya Amazon’dan aradığımı bulana kadar deneyip iade et tarzı takılacağım ya da parayı basıp Airpods 4 ANC alacağım. Airpods’a dediğim gibi içim el vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…