5.000 TL civarına kaplaması yapışkan hissettirmeyen fare önerisi

Bütçe
5.000 TL

Batuhan

Başarılı
Makaleler
1
ATK A9 Ultimate kullanıyorum ve son 2 aydır kaplaması çok yapışkan hissettirmeye başladı. Havalar ısınıyor desem Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed'i kullanırken bu sorunu çok çok az yaşıyorum. Yanlış temizlediğimi de düşünmüyorum. Sadece nemli fiber bez ile silip kurutuyorum. (Kaplamasına zarar verdiğimi düşünmüyorum.)

Kaplama kalitesi başta olmak üzere; 20 cm ele, palm tutuşa ve maksimum 5.000 TL civarına uygun mouse önerilerinize açığım. Logitech GPX 2 DeX'e baktım fakat onun kaplamasından memnun olmayacağımı söyleyenler oldu. Viper V3 Pro kullandım fakat onun da şeklini sevemedim.

Teşekkürler.

Kullandığın farenin A9 Ultra Max 2.0 versiyonunu kullandım. Bence piyasadaki en iyi kaplamaya sahip fareyi kullanıyorsun. Çok premium hissettirmişti. Bence de havalardan dolayı eline yapışıyor. Daha fazla terliyor artık elimiz.

Yaz sonuçta en baba kaplama bile yapışıyormuş gibi hissettirir. Bende 5 tane fare var hepsi yapışıyormuş gibi oluyor elime normal. Boş harcama yapmaya gerek yok.

Kaplaması hariç memnun olmadığım bir yanı yok. Oyun oynamak aşırı keyifli. Odamda klima var ve tek yapışkan hissettiren kısım fareyi tutan sağ elim. Harici bir sorun yok
Yaz sonuçta en baba kaplama bile yapışıyormuş gibi hissettirir. Bende 5 tane fare var hepsi yapışıyormuş gibi oluyor elime normal. Boş harcama yapmaya gerek yok.
RAWM Leviathan V4 nasıl? Çok fazla olumlu yorum gördüm. Bu bahane ile alıp 2. mouse olarak kullanmak isterim.

Delikli fare kullanıyorum, yaz aylarında cidden büyük konfor.
Hep ön yargılı oldum. Cidden bu kadar fark yaratıyorsa neden denemeyeyim. Kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz bir model var mıdır?

Kaplaması hariç memnun olmadığım bir yanı yok. Oyun oynamak aşırı keyifli. Odamda klima var ve tek yapışkan hissettiren kısım fareyi tutan sağ elim. Harici bir sorun yok

Benim de kaplaması dışında memnun olduğum bir kısım yoktu sattım sarı siteden hahahah açıkçası delikli farem de var, terletmiyor. Delikli fareler hep favorim.

RAWM Leviathan V4 nasıl? Çok fazla olumlu yorum gördüm. Bu bahane ile alıp 2. mouse olarak kullanmak isterim.

ATK Blazing Sky Ghost Karbon Fiber Wireless Mouse bu varken almazdım.

Hep ön yargılı oldum. Cidden bu kadar fark yaratıyorsa neden denemeyeyim. Kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz bir model var mıdır?

Ben Steelseries Aerox 3 kullanıyorum, forumda bir çok kişi f/p olmadığından önermeyecektir muhtemelen, benim şahsi tercihim. Bir sıkıntısı yok şu ana dek, hafif ve iyi. Diğer modellere pek bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…