Y Yanuya Çalışkan Katılım 28 Aralık 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 8 20 Şubat 2026 #1 Kulaklığım bozuldu o yüzden yeni bir şey almak istiyorum.
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 20 Şubat 2026 #2 Anker Soundcore Space One Pro. Kulakiçi isterseniz Nothing Ear.
E EmirhanExe Çalışkan Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 5 20 Şubat 2026 #3 Oyuncu kulaklığımı hocam yoksa günlük hayat için mi?
KS KS Y Yanuya Çalışkan Katılım 28 Aralık 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 8 20 Şubat 2026 #4 EmirhanExe dedi: Oyuncu kulaklığımı hocam yoksa günlük hayat için mi? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım ve kulak içi yazmayı unutmuşum. Glade dedi: Anker Soundcore Space One Pro. Kulakiçi isterseniz Nothing Ear. Genişletmek için tıkla... Nothing ear, galaxy buds 3 pro'dan daha mı iyi olur ?
EmirhanExe dedi: Oyuncu kulaklığımı hocam yoksa günlük hayat için mi? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım ve kulak içi yazmayı unutmuşum. Glade dedi: Anker Soundcore Space One Pro. Kulakiçi isterseniz Nothing Ear. Genişletmek için tıkla... Nothing ear, galaxy buds 3 pro'dan daha mı iyi olur ?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 20 Şubat 2026 #5 Yanuya dedi: Günlük kullanım ve kulak içi yazmayı unutmuşum. Nothing ear, galaxy buds 3 pro'dan daha mı iyi olur ? Genişletmek için tıkla... Kulakliktan beklentin nedir? Hangi kriter senin icin kritik?
Yanuya dedi: Günlük kullanım ve kulak içi yazmayı unutmuşum. Nothing ear, galaxy buds 3 pro'dan daha mı iyi olur ? Genişletmek için tıkla... Kulakliktan beklentin nedir? Hangi kriter senin icin kritik?
KS KS Y Yanuya Çalışkan Katılım 28 Aralık 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 8 20 Şubat 2026 #6 Simon dedi: Kulakliktan beklentin nedir? Hangi kriter senin icin kritik? Genişletmek için tıkla... Genel olarak sürekli dışardayım herhangi bir şey izlemek için lazım oluyor, müzik filan dinliyorum yatarkende. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
Simon dedi: Kulakliktan beklentin nedir? Hangi kriter senin icin kritik? Genişletmek için tıkla... Genel olarak sürekli dışardayım herhangi bir şey izlemek için lazım oluyor, müzik filan dinliyorum yatarkende.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 20 Şubat 2026 #7 Yanuya dedi: Genel olarak sürekli dışardayım herhangi bir şey izlemek için lazım oluyor, müzik filan dinliyorum yatarkende. Genişletmek için tıkla... Bunu oneririm. https://www.hepsiburada.com/soundpeats-h3-tws-bluetooth-5-4-kablosuz-kulakici-kulaklik-p-HBCV00009R1R67?magaza=Teknostore&utm
Yanuya dedi: Genel olarak sürekli dışardayım herhangi bir şey izlemek için lazım oluyor, müzik filan dinliyorum yatarkende. Genişletmek için tıkla... Bunu oneririm. https://www.hepsiburada.com/soundpeats-h3-tws-bluetooth-5-4-kablosuz-kulakici-kulaklik-p-HBCV00009R1R67?magaza=Teknostore&utm