5.000 TL IEM kulak içi kulaklık önerisi

Bütçe
5.000 TL

Jorji

Uzman
Makaleler
1
5.000 TL üzeri olmasa iyi olur, ürünün Buds3 Pro'dan geçişte ses kalitesi, ANC gibi konularda hüsran yaratmaması benim için önemli. Ürün kulak içi olursa iyi olur ancak silikonlu kulaklıklardan Buds3 Pro sayesinde bezmiş durumdayım, 2. kezdir uçlar yırtılıyor ve sağ kulağıma oturmuyor. IEM de olabilir, ancak yurt dışı olmasın lütfen. Belirtmeyi unutmuşum, ana odak oyun değil müzik olacak ancak IEM olursa oyun da önemli olur, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ekleme daha yapacağım, moderatör yanlış anladı galiba, sadece IEM önerisi değil, TWS önerisi de yapabilirsiniz.

Buds 3 Pro'dan geçmede ses kalitesinde gerçekten sıçrama istiyorsan IEM'ler dışında başka bir yere bakma derim. Simgot EW300 iyidir.

HUAWEI FreeBuds SE 2'yi öneririm. Bütçecinin yaklaşık 1/5 fiyatında, fakat uzun süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Kulağımda varlığını neredeyse hiç hissetmiyorum; özellikle yürürken ses, adeta kulaklıktan değil de etraftan geliyormuş gibi hissettiriyor. O kadar hafif yani. Ses kalitesi bence gayet yeterli, basları da oldukça iyi. Sadece bütçenin çok altında kalıyor çok daha iyileri eminim vardır.

Buds3 Pro'dan FreBuds SE 2'ye gecilmemeli hazid butce varken. Buyuk downgrads olur. Simgot ve Nothing varken.

Buds 3 Pro'dan geçmede ses kalitesinde gerçekten sıçrama istiyorsan IEM'ler dışında başka bir yere bakma derim. Simgot EW300 iyidir.

Sıçrama değil de, hissedilebilir bir düşüş olmasın demek istedim. IEMlere nedense çok sıcak bakamıyorum, kablosuz konforundan sonra tekrar kabloluya geçebilir miyim bilmiyorum ve bu attığınız markaların Türkiye'de resmi satıcılarını bulamadım, garantide pek sıkıntı çıkar mı bilmiyorum, sonuçta 5000 TL'ye yakın bir fiyatı var.

Nothing'in ithalatcisi Evofone. Ona gore karar verebilirsiniz.

Emin değilseniz ucuz IEM'lerle başlayabilirsiniz aslında. Bazı TWS'lerden (hatta yani çoğundan) yine iyi ses alırsınız.

Ve emin ol kablo kaliteli olunca hiç rahatsız etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…