5.000 TL PC için gamepad önerisi

Bütçe
5.000 TL

AlbertoTigre

Becerikli
Merhabalar, ben yeni bir gamepad almak istiyorum fakat hangisinin daha verimli ve uygun olduğunu size danışmak istedim. Benim şu anda da kullandığım bir Xbox Wireless Gamepad var, ona ilave ikinci bir gamepad almak istiyorum. Xbox Gamepad ile ilgili şikayetlerim çabucak pilinin bitmesi; yani o fiyata aldığım bir gamepad'in 1-2 haftada pilinin bitmesi veya pil ile çalışması bana saçma geliyor açıkçası. Batarya ile kablosu ayrı satılıyor fakat onun ücretini de ilave edersem PS5 Dualsense almak daha mantıklı geliyor. Sizin farklı markalarda, bütçe sınırı olmadan fakat F/P yönünden de önerebileceğiniz gamepad var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
GameSir'ün Super Nova'sı ve Cyclone 2'si çok önerilir. Arkadaşım Super Nova'dan aşırı memnun.

8BitDo Ultimate 2C bizzat kullanıyorum gerek şarj süresi gerek kalitesinden çok memnunum.

GameSir Cyclone 2, Gamesir Super Nova ve 8BitDo Ultimate 2C önerilenler arasında kaldım. 8BitDo markasını çok fazla duymuştum kalite olarak çok iyi olduğu söylenmişti. Gamesir markası için de kalite durumu nedir ? Gamesir ve 8BitDo markaları arasında kaldım avantajları ve dezavantajlarından bahsedebilir misiniz ? Üründe herhangi bir sorun olması durumunda Türkiye de destek verebileceği teknik servisleri var mı ?

Ultimate 2C fiyatını haketmiyor. O fiyata daha çok daha iyi seçenekler var. Alabiliyorsanız Cyclone 2 harika bir tercih olur.

Önerdiğimiz markalar için teknik servis var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…