Mr_Morgan Becerikli Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 80 Beğeniler 14 Bugün 01:48 #1 Karaca marka çay makinesi var arızalandı bana kronik sorunu olmayan çok pahalı olmayan bir makine önerebilir misiniz?
Karaca marka çay makinesi var arızalandı bana kronik sorunu olmayan çok pahalı olmayan bir makine önerebilir misiniz?
H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 469 Çözümler 1 Beğeniler 115 Bugün 01:53 #2 Mr_Morgan dedi: Karaca marka çay makinesi var arızalandı bana kronik sorunu olmayan çok pahalı olmayan bir makine önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Karaca hariç istediğini al bence. Refika XL çay makinesini aldım yılın başında Karaca'nın. Her ay bir yeri bozuldu, sürekli ücret isteyip durdular. Bağırıp çağırınca ücretsiz değişim yaptılar. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:59
Mr_Morgan dedi: Karaca marka çay makinesi var arızalandı bana kronik sorunu olmayan çok pahalı olmayan bir makine önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Karaca hariç istediğini al bence. Refika XL çay makinesini aldım yılın başında Karaca'nın. Her ay bir yeri bozuldu, sürekli ücret isteyip durdular. Bağırıp çağırınca ücretsiz değişim yaptılar.
mortem.dll 98 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.703 Makaleler 66 Çözümler 123 Beğeniler 4.584 Yer Cordis Die Bugün 01:54 #3 Mr_Morgan dedi: Karaca marka çay makinesi var arızalandı bana kronik sorunu olmayan çok pahalı olmayan bir makine önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Korkmaz Demtez bakabilirsiniz.
Mr_Morgan dedi: Karaca marka çay makinesi var arızalandı bana kronik sorunu olmayan çok pahalı olmayan bir makine önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Korkmaz Demtez bakabilirsiniz.