KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.380 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta 22 Ağustos 2025 #11 Testo Unit dedi: Mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam adam Param Güvende yok dedi, ilk parayı atıp dolandırılma ihtimalim var mı?
Testo Unit dedi: Mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam adam Param Güvende yok dedi, ilk parayı atıp dolandırılma ihtimalim var mı?
Testo Unit 65 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.861 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 6.313 22 Ağustos 2025 #12 Zeitnot dedi: Hocam adam Param Güvende yok dedi, ilk parayı atıp dolandırılma ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Elden test edip alma ihtimaliniz yoksa evet. Fiyatı iyi çünkü.
Zeitnot dedi: Hocam adam Param Güvende yok dedi, ilk parayı atıp dolandırılma ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Elden test edip alma ihtimaliniz yoksa evet. Fiyatı iyi çünkü.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.380 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta 22 Ağustos 2025 #13 Testo Unit dedi: Elden test edip alma ihtimaliniz yoksa evet. Fiyatı iyi çünkü. Genişletmek için tıkla... Adam 6 tane referans attı hocam, yarın alacağım.
Testo Unit dedi: Elden test edip alma ihtimaliniz yoksa evet. Fiyatı iyi çünkü. Genişletmek için tıkla... Adam 6 tane referans attı hocam, yarın alacağım.
Testo Unit 65 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.861 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 6.313 22 Ağustos 2025 #14 Zeitnot dedi: Adam 6 tane referans attı hocam, yarın alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güzel fiyata güzel kart.
Zeitnot dedi: Adam 6 tane referans attı hocam, yarın alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güzel fiyata güzel kart.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.380 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta 22 Ağustos 2025 #15 Testo Unit dedi: Hayırlı olsun. Güzel fiyata güzel kart. Genişletmek için tıkla... Arkadaştan yardım alıp adamı test ettim ve adam dolandırıcı hocam, farklı kart bakmaya başladım.
Testo Unit dedi: Hayırlı olsun. Güzel fiyata güzel kart. Genişletmek için tıkla... Arkadaştan yardım alıp adamı test ettim ve adam dolandırıcı hocam, farklı kart bakmaya başladım.
Testo Unit 65 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.861 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 6.313 22 Ağustos 2025 #16 Zeitnot dedi: Arkadaştan yardım alıp adamı test ettim ve adam dolandırıcı hocam, farklı kart bakmaya başladım. Genişletmek için tıkla... En azından fark etmişsiniz. Geçmiş olsun.
Zeitnot dedi: Arkadaştan yardım alıp adamı test ettim ve adam dolandırıcı hocam, farklı kart bakmaya başladım. Genişletmek için tıkla... En azından fark etmişsiniz. Geçmiş olsun.