S STARK6666 Çalışkan Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 9 Eylül 2025 #1 Yazılım ile uğraşıyorum. Casper Excalibur G770 (i7 işlemcili GTX 1650 Ti) laptopa 24 inç IPS monitör bağlamak istiyorum çünkü gözlerim çok yoruluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yazılım ile uğraşıyorum. Casper Excalibur G770 (i7 işlemcili GTX 1650 Ti) laptopa 24 inç IPS monitör bağlamak istiyorum çünkü gözlerim çok yoruluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
UNTETHERED Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 119 Yer Türkiye 9 Eylül 2025 #2 Dinlendirici gözlük + damla bu işi çözer ben 8 monitöre birden bakıyorum tık yok yani doktora git gözlük versin.
Dinlendirici gözlük + damla bu işi çözer ben 8 monitöre birden bakıyorum tık yok yani doktora git gözlük versin.
KS KS S STARK6666 Çalışkan Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 9 Eylül 2025 #3 UNTETHERED dedi: Dinlendirici gözlük + damla bu işi çözer ben 8 monitöre birden bakıyorum tık yok yani doktora git gözlük versin. Genişletmek için tıkla... Gözlük var zaten ve göz doktoruna da yeni gittim. Hala ağrıyor ekrana bakınca.
UNTETHERED dedi: Dinlendirici gözlük + damla bu işi çözer ben 8 monitöre birden bakıyorum tık yok yani doktora git gözlük versin. Genişletmek için tıkla... Gözlük var zaten ve göz doktoruna da yeni gittim. Hala ağrıyor ekrana bakınca.