O ses testi o klavyeye ait değil. Tactile hissiyatli oluyor, linear hissiyatsiz. Basinca hissiyatli seviyorsanız Tactile daha iyi, hissiyatsiz istiyorsanız Linear.
Kasa alüminyum, switch aynı. Bu ses testini dikkate alabilirsiniz, aynı sesi verecektir. Sizin istediğiniz gibi ses veriyor.
O ses testi o klavyeye ait değil. Tactile hissiyatli oluyor, linear hissiyatsiz. Basinca hissiyatli seviyorsanız Tactile daha iyi, hissiyatsiz istiyorsanız Linear.
Kasa alüminyum, Switch aynı. Bu ses testini dikkate alabilirsiniz, aynı sesi verecektir. Sizin istediğiniz gibi ses veriyor.
Hocam bahsettiklerinizin ne olduğunu bilmiyorum . Hissiyatlı olması daha güzel ama sanırım değil mi daha önce hiç kullanmadığımdan aradaki farkları bilmiyorum.
Hocam bahsettiklerinizin ne olduğunu bilmiyorum . Hissiyatlı olması daha güzel ama sanırım değil mi daha önce hiç kullanmadığımdan aradaki farkları bilmiyorum.
Siyahı için mail attım beklemede kalmamı söylediler. Terrayı sipariş verdim. Dedim almaya başlamışken klavyeyi de alayım. En son M1 ile F75 arasında kaldım. Bundan ümidi kesip. @LH44 hocam 2 klavye içinde premium sesi hangisi hoşuna giderse onu al dedi benim de yalan yok F75'in sesi hoşuma gitti. Ancak diğer farklı özellikleri sizler daha iyi bildiğinizden sizin söylediklerinize göre hareket ediyorum.