5.000 TL'ye Furycube F75 Ultra alınır mı?

Bütçe
5.000 TL
Hi75C Pro alıp keycaps almaya ne dersiniz ek olarak siyah bir tane? Shein'da keycapsler bayağı ucuz. 350-400 TL'ye vergi dahil alabiliyorsunuz.

Benim asıl sorun Keycaps'den ziyade çerçeve çünkü keycaps olarak puddinler çok hoşuma gidiyor. Bu kit saçmamı olur içinde switchleri var mı?

Dosya Ekleri

• 1756809934700.webp
    201,5 KB · Görüntüleme: 73
Benim asıl sorun Keycaps'den ziyade çerçeve çünkü keycaps olarak puddinler çok hoşuma gidiyor. Bu kit saçmamı olur içinde switchleri var mı?
Pudding keycaps klavyenin sesini öldürür. Kitin içerisinde switch yok.

Siyah sprey boya ile çerçeveyi boyayabilirsiniz. @Hamza Ensar Sağlam öyle yapmıştı.

@Yasin Alemdağ klavye çerçevesi boyamak gibi bir amacınız olacaksa bilgilendirme geçeyim. Benim klavyemin çevçeve dokusu pürüzlü olduğu için astar+boya halledebildim ancak pürüzsüz bir yüzeye sahip olsaydı zımparalamak gerekirdi. Bu işe girişecekseniz buna dikkat edin yeterli.

Sayın hocalarım beni yanlış anlamayın . Bu klavye için bu kadar uğraşa gerek var mı? Yani Furycube F75 Ultra ya da M1 v5'in sunamadığı bir şeyimi sunuyor. Aralarında 1 1.5k var beni sekteye uğratmaz. Hi75C Pro siyahını bir süre daha bekleyebilirim. Ancak stoklara girmezse kalan 2 seçenekten ses olarak hoşuma F75 gittiğinden ona sıcak bakıyorum. Sizden istediğim görüntüyü es geçelimde hangisi en iyi performanslı . Biliyorum hissiyatı Switch'i vs kişiden kişiye değişiyor ama burada da ben size yardımcı olamıyorum. Bildiğim sadece tok ses hoşuma gitmiyor blue Switch'i de beğenmeyip red aldım red hoşuma gitti mesela. Bunlara göre yargılayalım .

F75 Ultra alabilirsiniz o halde stoka gelmezse.

Hocam arkadağım Hi75 için M1'den daha gasket ve PCB bakımından daha iyi olduğunu söyledi. Kendisinden F75 Ultra içinde incelemesini talep ettim. Her türlü 5K'yı gözden çıktığım için aklıma şu geldi DIY set ile kendi klavyemi yapmak. ZUOYA GMK87 VIA klavyenin tipi hoşuma gitti (mini ekranı olduğundan Terra'nın dongle ile güzel 2'li olur diye düşünüyorum) buna ortala $20lık Switch alsam keycap alsam 4 4.5K'ya gelir. Sizin böyle Custom önerebileceğiniz var mı peki en azından renk seçeneklerini kedime göre ayarlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…