Hocam arkadağım Hi75 için M1'den daha gasket ve PCB bakımından daha iyi olduğunu söyledi. Kendisinden F75 Ultra içinde incelemesini talep ettim. Her türlü 5K'yı gözden çıktığım için aklıma şu geldi DIY set ile kendi klavyemi yapmak. ZUOYA GMK87 VIA klavyenin tipi hoşuma gitti (mini ekranı olduğundan Terra'nın dongle ile güzel 2'li olur diye düşünüyorum) buna ortala $20lık Switch alsam keycap alsam 4 4.5K'ya gelir. Sizin böyle Custom önerebileceğiniz var mı peki en azından renk seçeneklerini kedime göre ayarlayabilirim.
Merhaba hocam. Klavye şahane beklentilerimi fazlası ile karşıladı. Sesi hissiyatı bayağı hoşuma gitti. Kırmızı ışık hatasından kastınız nedir tam olarak bilemedim.
Merhaba hocam. Klavye şahane beklentilerimi fazlası ile karşıladı. Sesi hissiyatı bayağı hoşuma gitti. Kırmızı ışık hatasından kastınız nedir tam olarak bilemedim.
Bazı kullanıcılar, klavyenin şarjının tamamen dolu olmasına rağmen Fn tuşunun şarjın bittiğini/azaldığını söyler gibi kırmızı yanıp söndüğünü söylemiş. Mec Monkey sanırım bu hatayla karşılaşma sonrası ürün değişimi yapıyor o yüzden büyük bir şey değil. Klavyeyi satın aldım cevabınız için tekrar teşekkürler.
Bazı kullanıcılar, klavyenin şarjının tamamen dolu olmasına rağmen FN tuşunun şarjın bittiğini/azaldığını söyler gibi kırmızı yanıp söndüğünü söylemiş. Mec Monkey sanırım bu hatayla karşılaşma sonrası ürün değişimi yapıyor o yüzden büyük bir şey değil. Klavyeyi satın aldım cevabınız için tekrar teşekkürler.
Ben ışıkları kapalı kullanıyorum. Ancak Şarja taktığımda kırmızı yanım sönüyor. Bende öyle bir sorun yok ya da ışıklar kapalı olduğundan dolayı olabilir ama kapalı olsa dahi bildirim atar diye düşünüyorum.
@Yasin Alemdağ
Spacebar tuşunun hassasiyeti nasıl acaba? En ufak temas basmasına sebep oluyor sizde böyle bir sorun var mı acaba? Çok hassas geldi bana kontrol edebilir misiniz?
@Yasin Alemdağ
Spacebar tuşunun hassasiyeti nasıl acaba? En ufak temas basmasına sebep oluyor sizde böyle bir sorun var mı acaba? Çok hassas geldi bana kontrol edebilir misiniz?