5.000 TL'ye Furycube F75 Ultra alınır mı?

Bütçe
5.000 TL
Alüminyum kasa mı o dediğiniz klavye?

Sanırım hayır kasa materyali Polycarbonate olarak yazıyor.
Merhaba Yasin Hocam, F75 Ultra satın almışsınız sanırım imzanızda gördüm Yaklaşık 1 aydır kullanıyorsunuz. Nasıl klavye ? Beklentileri karşıladı mı ? Kırmızı ışık hatasıyla karşılaştınız mı ?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba hocam. Klavye şahane beklentilerimi fazlası ile karşıladı. Sesi hissiyatı bayağı hoşuma gitti. Kırmızı ışık hatasından kastınız nedir tam olarak bilemedim.

Merhaba hocam. Klavye şahane beklentilerimi fazlası ile karşıladı. Sesi hissiyatı bayağı hoşuma gitti. Kırmızı ışık hatasından kastınız nedir tam olarak bilemedim.
Bazı kullanıcılar, klavyenin şarjının tamamen dolu olmasına rağmen Fn tuşunun şarjın bittiğini/azaldığını söyler gibi kırmızı yanıp söndüğünü söylemiş. Mec Monkey sanırım bu hatayla karşılaşma sonrası ürün değişimi yapıyor o yüzden büyük bir şey değil. Klavyeyi satın aldım cevabınız için tekrar teşekkürler.

Ben ışıkları kapalı kullanıyorum. Ancak Şarja taktığımda kırmızı yanım sönüyor. Bende öyle bir sorun yok ya da ışıklar kapalı olduğundan dolayı olabilir ama kapalı olsa dahi bildirim atar diye düşünüyorum.

@Yasin Alemdağ
Spacebar tuşunun hassasiyeti nasıl acaba? En ufak temas basmasına sebep oluyor sizde böyle bir sorun var mı acaba? Çok hassas geldi bana kontrol edebilir misiniz?

@Yasin Alemdağ
Spacebar tuşunun hassasiyeti nasıl acaba? En ufak temas basmasına sebep oluyor sizde böyle bir sorun var mı acaba? Çok hassas geldi bana kontrol edebilir misiniz?

Açıkçası bende öyle bir sorun yok. Yani en azından 2 mm kadar basmam lazım algılaması için diğer tuşlar kadar hassaslığı aynı.

Açıkçası bende öyle bir sorun yok. Yani en azından 2 mm kadar basmam lazım algılaması için diğer tuşlar kadar hassaslığı aynı.
Bende neden öyle acaba? Tuş resmen yerinden kıpırdamadan hafif bir temasla basıyor iade almıyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…