R rtx2060 Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 803 Beğeniler 458 27 Aralık 2025 #51 Yasin Alemdağ dedi: Vallahi bilmiyorum ancak bence bendeki de aynı gibi diğerlerine nazaren daha hassas ama benim için çok da sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tuşu çıkarıp tekrar taktım şimdi daha iyi sıkıntı kalmadı. Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz?
Yasin Alemdağ dedi: Vallahi bilmiyorum ancak bence bendeki de aynı gibi diğerlerine nazaren daha hassas ama benim için çok da sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tuşu çıkarıp tekrar taktım şimdi daha iyi sıkıntı kalmadı. Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz?
KS KS Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 27 Aralık 2025 #52 rtx2060 dedi: Tuşu çıkarıp tekrar taktım şimdi daha iyi sıkıntı kalmadı. Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kablosuz kullanıyorum. Ustam dediğini bir de ben deneyeyim bakayım .
rtx2060 dedi: Tuşu çıkarıp tekrar taktım şimdi daha iyi sıkıntı kalmadı. Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kablosuz kullanıyorum. Ustam dediğini bir de ben deneyeyim bakayım .
R rtx2060 Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 803 Beğeniler 458 27 Aralık 2025 #53 Yasin Alemdağ dedi: Kablosuz kullanıyorum. Ustam dediğini bir de ben deneyeyim bakayım . Genişletmek için tıkla... Neyi deniyon usta Ben kablolu kullanıyorum pil sürekli şarja geçiyor tam azalmadan.
Yasin Alemdağ dedi: Kablosuz kullanıyorum. Ustam dediğini bir de ben deneyeyim bakayım . Genişletmek için tıkla... Neyi deniyon usta Ben kablolu kullanıyorum pil sürekli şarja geçiyor tam azalmadan.
KS KS Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 28 Aralık 2025 #54 rtx2060 dedi: Neyi deniyon usta Ben kablolu kullanıyorum pil sürekli şarja geçiyor tam azalmadan. Genişletmek için tıkla... Boşluk tuşunu dedim . Ben ışıklarını kapattığım için kullanımım neredeyse 1 ay gidiyor.
rtx2060 dedi: Neyi deniyon usta Ben kablolu kullanıyorum pil sürekli şarja geçiyor tam azalmadan. Genişletmek için tıkla... Boşluk tuşunu dedim . Ben ışıklarını kapattığım için kullanımım neredeyse 1 ay gidiyor.
R rtx2060 Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 803 Beğeniler 458 28 Aralık 2025 #55 Yasin Alemdağ dedi: Boşluk tuşunu dedim . Ben ışıklarını kapattığım için kullanımım neredeyse 1 ay gidiyor. Genişletmek için tıkla... Şarj hemen devreye giriyor telefonu %95 olunca şarja takmak gibi oluyor. Sürekli kablolu kullanıyorum ben her pc açılışında bakıyorum FN kırmızı parlıyor
Yasin Alemdağ dedi: Boşluk tuşunu dedim . Ben ışıklarını kapattığım için kullanımım neredeyse 1 ay gidiyor. Genişletmek için tıkla... Şarj hemen devreye giriyor telefonu %95 olunca şarja takmak gibi oluyor. Sürekli kablolu kullanıyorum ben her pc açılışında bakıyorum FN kırmızı parlıyor