Dostlar selam. F/P işimi görecek kulaklık arıyorum. Ne müzik ne oyun tarafında seslerin kötü olmadığı, şarj bitince kabloyla da kullanılabilen Gaming Wireless kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ek olarak SteelSeries serisi kullandım kafama oturmuyor, kulaklarımı rahatsız ediyor. Onun dışındaki kulaklıkları önerirseniz çok sevinirim.
Steelserıes Arctis Nova 5 Wireless & Bluetooth Kablosuz Gaming Kulak Üstü Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
@21312, 5.799'a satan site hiç güvenilir gözükmüyor. Onun dışında en güvenilir satan yer 6.000 TL'ye satıyor. 5.000'den 6.000'e çıkabileceğini hiç sanmıyorum hocam konu sahibinin. Yoksa sıfır önerecektim ben de. Uçmuş fiyatı.
5.000'e birkaç ilan daha var, bazıları sıfır kapalı kutu.
Ne varsa fotoğrafını koymuşlar siteye. Eminönü'ndeki dükkanlarda gibi hissettim siteye girince kendimi. HyperX, resmi yerlerden almayınca garanti hizmeti sağlamayabiliyor. Riske gerek yok.
Steelserıes Arctis Nova 5 Wireless & Bluetooth Kablosuz Gaming Kulak Üstü Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
@21312, 5.799'a satan site hiç güvenilir gözükmüyor. Onun dışında en güvenilir satan yer 6.000 TL'ye satıyor. 5.000'den 6.000'e çıkabileceğini hiç sanmıyorum hocam konu sahibinin. Yoksa sıfır önerecektim ben de. Uçmuş fiyatı.
5.000'e birkaç ilan daha var, bazıları sıfır kapalı kutu.