5.000 TL'ye i5-13400F için soğutucu önerisi

Bütçe
5.000 TL

hsn.4343

Uzman
Merhaba arkadaşlar. i5-13400F işlemcim için soğutucu arıyorum. Sistemi alalı ortalama 10 ay oldu ve şu ana kadar stok fanla kullandım.
Kule tipi soğutucu veya sıvı soğutucu fark etmez. Yalnız lütfen Thermalright Phantom Spirit 120 SE modelini önermeyin. Ben gerçekten kaliteli ve soğutması fazla fazla yetecek bir şey almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Önermeyin dediğiniz soğutucu 9800X3D işlemciyi bile uygun sıcaklık bareminde tutabiliyor. Yani gayet kaliteli ve güzel bir hava soğutma.

Önermemizi istememenizin sebebi nedir? O soğutucu dışındaki alternatifler yanına yaklaşamaz fiyat konusunda.

Custom ile 5GHz 81 derece anca tutabiliyor emin misin?

Evet hocam. Önde Silverstone 120R, en arkada bir 120R daha ve ortada da 140mm Thermalright fan, macun olarak Thermal Grizzly Hydronaut sürülü. Stres testinden bahsetmiyorum ama oyunlarda mis gibi çalışıyor. Bir tek BF2042'de zaman zaman 85 üstüne atlama atakları oluyor soğutucu stok haliyle takılmadı yani hocam 14cm dışında diğerlerini kendim değiştirdim.

Haa stabil değildir o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…