348375 Deneyimli Katılım 5 Ocak 2026 Mesajlar 1.005 Çözümler 3 Beğeniler 423 20 Nisan 2026 #11 demjr dedi: Hocam kararsızım doğrusu psu konusunda. Biliyorsunuz iyi bir psu lazım her sistem için. Eğer high power performance bir sıkıntı yaratmaz diyorsanız onunla devam ederim yani. Ben sadece enermax daha iyi olduğu için geçiş yapmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bende High Power FS850 kullanıyorum sorun yapacağını düşünmüyorum.
demjr dedi: Hocam kararsızım doğrusu psu konusunda. Biliyorsunuz iyi bir psu lazım her sistem için. Eğer high power performance bir sıkıntı yaratmaz diyorsanız onunla devam ederim yani. Ben sadece enermax daha iyi olduğu için geçiş yapmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bende High Power FS850 kullanıyorum sorun yapacağını düşünmüyorum.
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.465 Çözümler 2 Beğeniler 2.710 20 Nisan 2026 #12 @demjr Bence geçiş yapmana gerek yok. Eğer aldıysan kullanmaya devam edebilirsin. Elindeki de gayet iyi bir PSU zaten.
@demjr Bence geçiş yapmana gerek yok. Eğer aldıysan kullanmaya devam edebilirsin. Elindeki de gayet iyi bir PSU zaten.
demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 831 Beğeniler 303 20 Nisan 2026 #13 RapidLemming955 dedi: @demjr Bence geçiş yapmana gerek yok. Eğer aldıysan kullanmaya devam edebilirsin. Elindeki de gayet iyi bir PSU zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
RapidLemming955 dedi: @demjr Bence geçiş yapmana gerek yok. Eğer aldıysan kullanmaya devam edebilirsin. Elindeki de gayet iyi bir PSU zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.