5.000 TL’ye kadar dikey kullanıma uygun 24 inç monitör önerisi

Bütçe
5.000 TL

gurkank

Uzman
Merhaba 2. monitör olarak kullanmak için monitör alacağım. Şu an 27 inc 2K bir monitör kullanıyorum bu ana monitörüm zaten. Yanına 24 inc dikey kullanmak için monitör almak istiyorum. Full HD olsa yeter, sadece yanda video izlemek veya Spotify, Discord falan veya yazılım işleri falan için kullanacağım.

En az 100Hz olacak şekilde ve maksimum 5 bin TL olacak şekilde önerirseniz sevinirim. Çerçevesi de çok kalın olmazsa güzel estetik durur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Pivot destegi var denilen bazi modellerde sensor oluyor, kendi yazilimini kurdugunuzda pivot olarak cevirdiginizde goruntu de otomatik olarak cevirebiliyor. Sık sık boyle yan ve dik olarak cevirecekseniz bu ozelligi isteyebilirsiniz. Bir defa kurup birakacagim diyorsaniz gereksiz olur ama.

Monitör ayağının bir özelliği. Eğer monitör kolunuz varsa bunu alın, daha iyi bir monitör;
Sık sık değiştirmeyeceğim. Değiştirsem bile sonuçta bir iki tıkla değiştirebilirim sonuçta değil mi? O zaman pivot monitör şart değil herhangi bir monitör alsam da olur.

Sık sık değiştirmeyeceğim. Değiştirsem bile sonuçta bir iki tıkla değiştirebilirim sonuçta değil mi? O zaman pivot monitör şart değil herhangi bir monitör alsam da olur.
Ucuz pivot monitorlerde yatay dikey destegi sadece monitor ayaginda oluyor. Bu da tabii fiyata yansiyor. Ayagi kullanmayacaksaniz fark vermeye hic gerek yok.

Ucuz pivot monitorlerde yatay dikey destegi sadece monitor ayaginda oluyor. Bu da tabii fiyata yansiyor. Ayagi kullanmayacaksaniz fark vermeye hic gerek yok.
AOC monitorün inceleme videosunda böyle bir sekme gördüm. Bu sekmeden sanırım o dediğiniz ayar yapılıyor. Aslında bu monitörde pivot özelliği yok.

O sadece OSD'yi , yani monitorun ekrana kendi bastigi ayar panelini ceviriyor. Orada cok sık isin oluyorsa olmasi iyi olur. Ama en son ne zaman girdigimi hatirlamiyorum diyorsan gerek yok. Kirk yilda bir ihtiyacin olacaksa zaten elinle cevirirsin onlari okumak icin.

Anladım. Teşekkür ederim. Bütçeme uyan bir ürünü alıp geçeceğim. Pivot falan zaten monitör koluyla hallolan şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…