5.000 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rhodi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 39
  • Etiketler Etiketler
    kablosuz
Bütçe
5.000 TL

Rhodi 1

Uzman
Makaleler
1
Selamlar.

Şu an Logitech G432 kullanıyorum ancak kablo işi hoşuma gitmiyor ve aşağı yukarı 2020 yılından bu yana da kullanıyorum; kendisi bayağı yıprandı. O yüzden kablosuz ama dongle'lı bir kulaklık arıyorum. Tavsiye modeller varsa atarsanız sevinirim, aklımda olan kulaklık aşağıda.

Teşekkürler.

Belki daha iyisini kullanmadığımdan olabilir ama yaklaşık 2-3 yıldır Razer Barracuda X kullanıyorum ve hafifliği olsun ses kalitesi olsun ben çok beğeniyorum. Kulaklıkta gördüğüm tek eksi ses yükseltme azaltma çarkı şu anda çok sorunlu çalışıyor, ses bir sağdan bir soldan geliyor ince ayar çekiyorum ki düzgün ses versin. Ha çok temiz kullandım, halen daha sıfır gibi ki ses vesaire her şeyi ilk aldığım gibi. Mikrofonu da gayet güzel, şu anda onu kullanıyorum mesela. Çok daha iyi alternatifler vardır belki ama ben kesinlikle bunu öneriyorum.

Ek olarak Steelseries kulaklıkları da çok iyi oluyor onlara da bakılabilir.

Aktif olarak H410 kullanıyorum. 5K bütçede ne gider bilmiyorum ama H410 fiyatına göre iyi bir kulaklık. Ben 1.049 TL'ye almıştım lansmandan, şu an zamlanmış. 2K'ya daha iyisi var mı bilmiyorum ama 1K civarında 3-4 ay önce en iyisiydi.

Evet, Grok da Razer Barracuda önerdi, hoşuma gitti. O da olabilir, teşekkürler tavsiye için.

Yani benim de çok hoşuma gitti ama emin olamadım, adı sanı bilinmemiş markalara ya da eşşeğe para verene kadar Lenovo mantıklı duruyor. Çok fazla rekabetçi de oynamadığım için diğer ıvır zıvırlar çok önemli değil, sadece gecikme var mı merak ediyorum?

Gecikme 0 dongle'lı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…