5.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
5.000 TL

deushi

Gelişen
Merhaba, Gamepower Ogre kullanıyordum ancak 1 senenin ardından bozuldu. Şimdi ise klavye arıyorum.
Bazı klavyeleri önerenleri gördüm "Darmoshark, MCHOSE, Keychrone, YUNZII" vs. gibi ancak güvenilir gelmiyor özellikle Gamepower deneyimimden sonra. Bilindik markalardan Corsair K70 ve Logitech G512 gördüm önerilerinizi bekliyorum. Eğer yeni markalardan önerecekseniz sebebini söylerseniz sevinirim.

Bu arada hep tam klavye kullandım şart değil %100 olması ancak %60 falan istemiyorum, fazla küçük benim için.

Gamepower'i bu markalar ile bir mi tutuyorsunuz? Şahine bindim beğenmedim şimdi Ferrari'ye bineceğim fakat güvenmiyorum demek gibi bu.
Zaten bilmediğim için "sebebini söylerseniz sevinirim" demişim.

5000'in üzerine çıkmam pek mümkün değil. Tasarımları kötü gibi geldi

Furycube'un 2 tane renk seçeneği var. Hepsimi kötü geldi?
Mor detayları hoşuma gitmedi öte yandan hep %100 klavye kullandım tuş dizilimleri de garip açıkçası. %100 olması şart değil ama ok tuşlarının vs. konumlanması çok enteresan. Yapabiliceğiniz farklı öneriler var mı acaba?

Aslında garip değil %75 & TKL klavyeler çoğunlukla bu tarzda olur. Başka bir öneri verirsem JET75 bakabilirsiniz.

Ve ya TKL olarak GX87 Max olabilir.

Son düzenleme:
Kağıt üstünde F75 Ultra; 220 Mesh metal , FR4 plaka , 8000mAh batarya ve qmk/via ile daha dolu olmasına rağmen siz ve forumdaki birçok kişi neden ND75'i daha öne koyuyorsunuz hocam? İkisi arasında kaldım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…