Merhaba, Gamepower Ogre kullanıyordum ancak 1 senenin ardından bozuldu. Şimdi ise klavye arıyorum.
Bazı klavyeleri önerenleri gördüm "Darmoshark, MCHOSE, Keychrone, YUNZII" vs. gibi ancak güvenilir gelmiyor özellikle Gamepower deneyimimden sonra. Bilindik markalardan Corsair K70 ve Logitech G512 gördüm önerilerinizi bekliyorum. Eğer yeni markalardan önerecekseniz sebebini söylerseniz sevinirim.
Bu arada hep tam klavye kullandım şart değil %100 olması ancak %60 falan istemiyorum, fazla küçük benim için.
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.
Mor detayları hoşuma gitmedi öte yandan hep %100 klavye kullandım tuş dizilimleri de garip açıkçası. %100 olması şart değil ama ok tuşlarının vs. konumlanması çok enteresan. Yapabiliceğiniz farklı öneriler var mı acaba?
Mor detayları hoşuma gitmedi öte yandan hep %100 klavye kullandım tuş dizilimleri de garip açıkçası. %100 olması şart değil ama ok tuşlarının vs. konumlanması çok enteresan. Yapabiliceğiniz farklı öneriler var mı acaba?
Kağıt üstünde F75 Ultra; 220 Mesh metal , FR4 plaka , 8000mAh batarya ve qmk/via ile daha dolu olmasına rağmen siz ve forumdaki birçok kişi neden ND75'i daha öne koyuyorsunuz hocam? İkisi arasında kaldım ben de.