5.000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Bütçe
5.000 TL
Yer
Trabzon
İyi Sosyaller. Eylül ayında kablosuz çevre ekipmanlarına geçmek istiyorum. Klavyeyi Furycube F75 olarak düşünüyorum. Mouse için ATK Dragonfly A9 Ultra düşünüyorum. Kulaklık içinde 5.000 TL bütçe ayırabilirim. Eğer 5.000 TL üstünde kesin bunu almalısın dediğiniz kulaklıkları da değerlendirebilirim. Aklımda SS Nova 5 var. Pelta'yı son çare düşünüyorum. Çünkü ASUS çevre ekipmanlarına destek vermiyor ve müşteri hizmetleri de rezalet ötesi. Sizlerin de önerisini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nova 5 tizleri ve basslari boosted V SHAPED denilicek sese sahip Cloud 3 s daha iyi bence.

Nova 5 tizleri ve basslari boosted V SHAPED denilecek sese sahip Cloud 3 s daha iyi bence.

2. sıramda o var ama deri pad olayı kafamı çok karıştırıyor . Ona harici olarak bez pad alabilir miyiz?

@Toby Fox kulaklık ise burada hocam . Sizin de fikirlerinizi almak isterim. Şu anlık Pelta, Nova 5 ya da 7 ve Cloud 3 s arasında kaldım. Pelta yazılımı nedeni ile önerilmiyor. Clous 3 s deri pedi olduğu için önerilmiyor. Nova 5 ses profili nedeni ile önerilmedi ancak @utkuversus hocam Nova 7'yi önerdi. Bende şu an Nova 5'e sıcak bakıyorum şarjı, mikrofonu ve kumaş pedi nedeniyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…