Recep bey'in Asus RT-AX52 Zapret videosunu izleyerer bu modeli almaya karar vermiştim. Sonra daha uygun fiyata Asus RT-AX53U modeli olduğunu gördüm. Ardından Keenetic Hero AX3000 modelini gördüm. Hangisini almalıyım? Routerdan beklentim yeni teknolojiyi desteklesin ve herhangi bir yasaklama anında router ile bunları aşabilsin. Zapret VPN ve diğer teknolojileri desteklesin, esnek olsun.
Recep bey'in Asus RT-AX52 Zapret videosunu izleyerer bu modeli almaya karar vermiştim. Sonra daha uygun fiyata Asus RT-AX53U modeli olduğunu gördüm. Ardından Keenetic Hero AX3000 modelini gördüm. Hangisini almalıyım? Routerdan beklentim yeni teknolojiyi desteklesin ve herhangi bir yasaklama anında router ile bunları aşabilsin. Zapret VPN ve diğer teknolojileri desteklesin, esnek olsun.
- Asus RT-AX52: Özellikle Zapret videolarında öne çıktığı için güvenilir bir seçenek. Yeni teknolojileri destekler ve iyi bir performansı var. Ancak özel VPN özellikleri konusunda sınırlı kalabilir.
- Asus RT-AX53U: Genellikle daha uygun fiyatlı bir seçenektir ve benzer performans sergiler. Ancak, bazı gelişmiş özelliklerde RT-AX52’den geri kalabilir.
- Keenetic Hero AX3000: Bu model, genellikle yüksek performans ve esneklik sunar. Ayrıca yenilikçi yazılım desteği ve VPN özellikleri ile daha fazla esneklik sağlar.
Öneri:
1. Gelişmiş VPN desteği ve güvenlik özellikleri arıyorsanız, Keenetic Hero AX3000 en iyi seçenek olabilir.
2. Daha uygun bir fiyata kaliteli bir performans isterseniz, Asus RT-AX53U düşünülebilir.
3. Özellikle Asus’un hangi modelini seçeceğinizi düşünüyorsanız, kullanıcı yorumlarına ve destek belgelerine bakarak karar vermeniz faydalı olabilir.
Sonuç olarak, VPN kullanımınız için esneklik ve destek arıyorsanız Keenetic Hero AX3000 tercih edilebilir.