5.000 TL'ye kadar Ryzen 5 3600X için ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
5.000 TL
Arkadaşlar ikinci el taraftarı değilim artı olarak bulunduğum bölgede ikinci el kart yok

3600X ile RX 6600 darboğaz yapmayacaktır, endişelenmenize gerek yok.
Güç kaynağımın yeteceğini sanmıyorum

2. el A750. Piyasası oldukça düşük ve sürücüleri yerinde, güncel bir kart.
2. el RX 6600, A750'den biraz daha pahalı oluyor genellikle ama daha verimli ve bazı durumlarda bir tık daha iyi A750'den.
İllaki nvidia olsun diyorsan bu bantta belki 2. el RTX 2060 bulunabilir. Genelde o fiyat bandında GTX 1660S-1660-1650s oluyor.
Sıfır bir şeyler istiyorsan da GTX 1650, RX 6400 bakabilirsin fakat ben bunu önermiyorum.

5999'a GTX 1650 var önerir misiniz?

İkinci el olarak önerdiğiniz bir satıcı var mı güvenebileceğim?

Sıfır bir şey istiyorsan al. Ama ikinci elde çok daha performanslı kartlar alabilirsin. Zaten sıfır 6 civarında eli yüzü düzgün bir 1650 var, normalde hak ettiği fiyat 3500 falan. İşini görür, CS2 ve GTA5 için fena kart değil.

Bırakın günümüzde para verip almayı, ilk çıktığında bile alınabilecek bir kart değildi. Ancak ikinci el almak istemiyorsanız başka seçenek yok gibi bir şey.

İkinci el olarak önerdiğiniz bir satıcı var mı güvenebileceğim?
İkinci el işi biraz zahmetlidir onu diyeyim, bir ekran kartı alacağın zaman testlerini falan yaptırman lazım, testlerden sonra baktın kart sağlam fiyatı da tuzlu değil bütçene sığıyor o zaman alır ve kullanırsın aksi bir durumda işte testte iken ekranda artifaktlar bozulmalar pikselleşmeler oluyor o zaman o kartı almazsın, başka ilanlara yönelirsin. İkinci elden alacaksan yaşadığın yere yakın olmasına dikkat et, ben şahsen elden almayı tercih ederim, param güvende ve kargo işi sakat. He bir de + avantaj olarak pazarlık da yapılabilir.

Mardi
Mardinde ikinci el piyasa yok şehir dışı başımı ağrıtır sanırı rx 6400 alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…