Merhaba, ekran kartımı 9070XT ile değiştirdiğim için kasa ve PSU da değiştirmem gerekti. Bu yüzden hava akışı iyi ve kaliteli bir kasa arıyorum. Thermalright Phantom spirit 120SE soğutucu kullanıyorum. Kasayı koyacağım yer çok hava alan ve geniş bir yer değil. Şu anki kasam Corsair Carbide Spec Delta kasayı koyduğum yerin sağında ve solunda 1.5-2 cm anca boşluk kalıyor bu yüzden çok büyük olmazsa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Evet sığıyor gibi gözüküyor ama anakartım Colorful B650 V14 mATX bir anakart. Lian Li 216 E-ATX bir kasa olarak gözüküyor. Görüntü ve uyumluluk açısından nasıl durur?
Evet sığıyor gibi gözüküyor ama anakartım Colorful B650 V14 mATX bir anakart. Lian Li 216 E-ATX bir kasa olarak gözüküyor, görüntü ve uyumluluk açısından nasıl durur?
mATX anakart için mATX ama üste 360mm radyatör takılabilecek kadar geniş bir kasa olan Asus A21 Plus öneririm. En azından anakart kocaman kasa içinde cücük gibi eğreti durmaz.
mATX anakart için mATX ama üste 360mm radyatör takılabilecek kadar geniş bir kasa olan Asus A21 Plus öneririm. En azından anakart kocaman kasa içinde cücük gibi eğreti durmaz.