5.000 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
5.000 TL

kuelix

Üyecik
Merhaba, ekran kartımı 9070XT ile değiştirdiğim için kasa ve PSU da değiştirmem gerekti. Bu yüzden hava akışı iyi ve kaliteli bir kasa arıyorum. Thermalright Phantom spirit 120SE soğutucu kullanıyorum. Kasayı koyacağım yer çok hava alan ve geniş bir yer değil. Şu anki kasam Corsair Carbide Spec Delta kasayı koyduğum yerin sağında ve solunda 1.5-2 cm anca boşluk kalıyor bu yüzden çok büyük olmazsa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Lian Li 216'nın nerdeyse sığabiliyor olması lazım, tam ölçülerini bırakıyorum:

Sığıyorsa tavsiye ederim.

Lian Li 216'nın neredeyse sığabiliyor olması lazım, tam ölçülerini bırakıyorum:
Eki Görüntüle 158363

Sığıyorsa tavsiye ederim.
Evet sığıyor gibi gözüküyor ama anakartım Colorful B650 V14 mATX bir anakart. Lian Li 216 E-ATX bir kasa olarak gözüküyor. Görüntü ve uyumluluk açısından nasıl durur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sığıyor gibi gözüküyor ama anakartım Colorful B650 V14 mATX bir anakart. Lian Li 216 E-ATX bir kasa olarak gözüküyor, görüntü ve uyumluluk açısından nasıl durur?
Merak etmeyin hocam, destekliyor mATX anakartları da.

Merak etmeyin hocam, destekliyor mATX anakartları da.
Bir de ön tarafında toz filtresi yokmuş sanırım. Bu aşırı tozlanma vs. gibi bir problem yaratır mı acaba?

Bir de ön tarafında toz filtresi yokmuş sanırım. Bu aşırı tozlanma vs. gibi bir problem yaratır mı acaba?
Kendim de aynı markanın farklı bir modelini kullanıyorum ve aşırı tozlandığını söyleyemem ki kasayı nerdeyse yerde kullanmama rağmen.

Kendim de aynı markanın farklı bir modelini kullanıyorum ve aşırı tozlandığını söyleyemem ki kasayı neredeyse yerde kullanmama rağmen.
Anladım. Peki MSI MAG pano M100R mı daha iyi olur yoksa Lian Li 216 mı? Bunların dışında şu iyi diye önerebileceğiniz bir kasa var mıdır acaba?

Anladım. Peki MSI MAG pano M100R mı daha iyi olur yoksa Lian Li 216 mı? Bunların dışında şu iyi diye önerebileceğiniz bir kasa var mıdır acaba?
Hangisi gözünüze daha güzel geliyorsa onu alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…