5.000 TL'ye kasa ve PSU önerisi

Bütçe
5.000 TL

CanPatrioTic 12

Üstün
Yer
Ankara
Merhaba,

Aşağıdaki sistemim için kasa ve psu arıyorum. İkisi bir arada satılan olursa öncelik tercihim o olur. Ekstra bir sorum da kullandığım işlemci için stok fan yeterli mi? Kasa ve PSU ile ona da yeni bir fan alayım mı? Teşekkürler.

• Anakart: ASUS H81M-D R2.0 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz VGA Anakart
  • İşlemci: Intel Core i5-4440 İşlemci
  • RAM: Kingston 16GB(x2) DDR3 - KVR16N11/8G
  • Ekran Kartı: MSI ARMOR RX 570 (8GB)
  • SSD: ADATA S650 120 GB SATA SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 5000 TL bu sistem için çok kalmaz mı?

Hocam 5000 TL bu sistem için çok kalmaz mı?
Max bütçe olarak belirtmiştim aslında hocam. Sıfır fiyatlara baktığımda kaliteli PSU olanlar bu civarlarda olduğu için aklımda max bu fiyat var. F/P daha uygun varsa tabii ki de daha iyi olur.

Max bütçe olarak belirtmiştim aslında hocam.
Eski sistemlere pek hakim değilim piyasalarına fakat bu sistem tahminimce zaten 7-8K eder gibi maksimum. O yüzden 5K fazla geldi; yerinizde olsam ikinci el temize ikisini 2-2.5K'ya hallederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sistemlere pek hakim değilim piyasalarına fakat bu sistem tahminimce zaten 7-8K eder gibi maksimum. O yüzden 5K fazla geldi; yerinizde olsam ikinci el temize ikisini 2-2.5K'ya hallederdim.
İkinci el PSU'lara pek ısınamadım hocam. Anakart m-ATX bir de ona uygun kasa bulmak da uğraştırıcı oluyor.

Bu modeller fazlasıyla işini görür, sistemi Update edersen, tekrar kasa değişikliği yapmak zorunda kalmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…