Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 3 Nisan 2026 #11 @Riaki, Gust Switch (Linear): Hi-Fi ses, pürüzsüz ve hızlı (43gf). Arctic Fox (Tactile): Tıklamalı, net ve canlı ses (56gf). Azoth (Linear): "Mahjong" taşı sesi, güçlü geri tepme (43gf). Glacier (Linear): Tamamen şeffaf gövde, pürüzsüz his (43gf). Blizzard (Linear): Hafif basım gücü, yorgunluk önleyici (37gf). Dynamic Gold (Linear): Hızlı tepki, toz geçirmez yapı (45gf). Liste böyle. Azoth mantıklı bence. Eforsuz kodu var.
@Riaki, Gust Switch (Linear): Hi-Fi ses, pürüzsüz ve hızlı (43gf). Arctic Fox (Tactile): Tıklamalı, net ve canlı ses (56gf). Azoth (Linear): "Mahjong" taşı sesi, güçlü geri tepme (43gf). Glacier (Linear): Tamamen şeffaf gövde, pürüzsüz his (43gf). Blizzard (Linear): Hafif basım gücü, yorgunluk önleyici (37gf). Dynamic Gold (Linear): Hızlı tepki, toz geçirmez yapı (45gf). Liste böyle. Azoth mantıklı bence. Eforsuz kodu var.
KS KS R Riaki Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 142 Beğeniler 88 3 Nisan 2026 #12 Toby Fox dedi: @Riaki, Gust Switch (Linear): Hi-Fi ses, pürüzsüz ve hızlı (43gf). Arctic Fox (Tactile): Tıklamalı, net ve canlı ses (56gf). Azoth (Linear): "Mahjong" taşı sesi, güçlü geri tepme (43gf). Glacier (Linear): Tamamen şeffaf gövde, pürüzsüz his (43gf). Blizzard (Linear): Hafif basım gücü, yorgunluk önleyici (37gf). Dynamic Gold (Linear): Hızlı tepki, toz geçirmez yapı (45gf). Liste böyle. Azoth mantıklı bence. Eforsuz kodu var. Genişletmek için tıkla... Sesleri duyabileceğimiz bir yer var mı ya? Google da bulamadım Riaki dedi: Sesleri duyabileceğimiz bir yer var mı ya? Google da bulamadım Genişletmek için tıkla... Sipariş geçtim bu arada, teşekkürler. Son düzenleme: 3 Nisan 2026
Toby Fox dedi: @Riaki, Gust Switch (Linear): Hi-Fi ses, pürüzsüz ve hızlı (43gf). Arctic Fox (Tactile): Tıklamalı, net ve canlı ses (56gf). Azoth (Linear): "Mahjong" taşı sesi, güçlü geri tepme (43gf). Glacier (Linear): Tamamen şeffaf gövde, pürüzsüz his (43gf). Blizzard (Linear): Hafif basım gücü, yorgunluk önleyici (37gf). Dynamic Gold (Linear): Hızlı tepki, toz geçirmez yapı (45gf). Liste böyle. Azoth mantıklı bence. Eforsuz kodu var. Genişletmek için tıkla... Sesleri duyabileceğimiz bir yer var mı ya? Google da bulamadım Riaki dedi: Sesleri duyabileceğimiz bir yer var mı ya? Google da bulamadım Genişletmek için tıkla... Sipariş geçtim bu arada, teşekkürler.